TOKAT BELEDİYESİNDE GELENEK DEVAM EDİYOR

TOKAT BELEDİYESİNDE GELENEK DEVAM EDİYOR

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, 3 yıldır devam eden 6-9 yaş arası Tokatlı çocukların tuttukları ilk orucu hediyelerle kutladıkları “Tekne Orucum” projesinde Salı günü çocuklarla bir araya geleceklerini söyledi.

Tokat Belediyesi 3 yıldır ilk orucunu tutan 6-9 yaş arası Tokatlı çocuklar için “Tekne Orucum” projesini gerçekleştiriyor. Bu yıl projenin hediyelerinin çocuklara takdim edileceği program 18 Nisan Salı günü Tokat G.O.P Stadyumunda gerçekleştirilecek. Salı günü saat 13.00’te gerçekleştirilecek programda Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu başvuran çocuklara sürpriz hediyeler takdim edecek. Çocuklar için çeşitli eğlence programların yer alacağı etkinlikte ilk oruçlarını tutan çocuklar kendileri için hazırlanan tekne orucu iftarını açacak. Ramazan Ayında çocukların ilk oruçlarının heyecanını paylaştıklarını dile getiren Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu “Onların oruçları gökteki yıldızlar gibi, mahyalardaki ışıklar gibi parlıyor. Ramazan neşesi dediğimiz zaman ilk olarak çocukluğumuzda tuttuğumuz oruçlar gelir. İftar heyecanını bir çocuk neşesiyle yaşadığımız günler gelir. Şehir ve Ramazan dediğimiz zaman teravih vakitlerinde Tokat’ın tarihi camilerinde çocukların cıvıltılı sesleri gelir. Büyüdüğümüz, belli bir yaşa geldiğimiz zamanda dahi çocuklarımızın Ramazan neşesi bizim de Ramazan ayının manevi ikliminden daha fazla istifade etmemize bir vesile olur. Salı günü bayrama yaklaştığımız bu günlerde çocuklarımız ile bir araya geleceğiz. Bu etkinliği hem şehrimiz, hem çocuklarımız hem de aileleri için çok değerli buluyorum. Ailelerine de çocuklarımızın katılımı için teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.