TOKİ KONYA ARDIÇLI’DA KURA HEYECANI! İŞTE ÇEKİLİŞE KATILACAKLARIN TAM LİSTESİ

TOKİ KONYA ARDIÇLI’DA KURA HEYECANI! İŞTE ÇEKİLİŞE KATILACAKLARIN TAM LİSTESİ

TOKİ’nin, Konya Selçuklu Ardıçlı'da satışa çıkardığı 2+1 ve 3+1 nitelikli 430 konut için başvurular (2022) bitti, şimdi sıra kura çekilişinde. TOKİ Ardıçlı kura çekilişi ne zaman yapılacak, çekilişe kimler katılacak? İşte isim isim çekiliş listesi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Konya Selçuklu Ardıçlı’da orta gelir grubu vatandaşlara yönelik 430 konutu satışa çıkardı ve başvuru aldı.

Dairelerin çoğunluğu 2 oda 1 salon şeklindeki 2+1 konutlardan oluşurken, 3 oda 1 salon şeklinde olan konutlar da satış duyurusunda bulundu.

Kuralı konut satış duyurusunda;

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı Projesinde 372 adet 2+1 daire,

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı Projesinde de 58 adet 3+1 daire yer aldı.

TOKİ KONYA SELÇUKLU ARDIÇLI KONUTLARI FİYATLARI

Konya Selçuklu Ardıçlı TOKİ Konut Projesinde yer alan 2+1 daireler; en az 210 bin TL en fazla ise 339 bin TL'ye satılacak. Konutları almak isteyenlere yüzde 10 peşinat ödemesi ve 180 ay vade imkanı sunulacak. En düşük peşinatlı ödeme planında müşteriler 21 bin 043 lira peşinat ödeyip aylık 1052 TL taksitle ev sahibi olabilecekler.

Ardıçlı TOKİ’de 3+1 daire almak isteyenler için fiyatlar 238 bin TL ile 377 bin lira arasında değişiyor. Sunulan en düşük taksitli ödeme planında 23 bin 856 TL peşinat ve aylık 1193 lira taksitle ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

TOKİ KONYA ARDIÇLI KONUT BAŞVURUSU

Konya Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 2-4-5-6. etaplar konut projesi kapsamında üretilecek 430 adet konut için başvurular, 03 - 12 Ocak 2022 tarihleri arasında, Türkiye Halk Bankası’nın Konya’daki şubeleri aracılığıyla alındı.

TOKİ KONYA SELÇUKLU ARDIÇLI KURA ÇEKİLİŞİ (2022) NE ZAMAN?

Konya Selçuklu Ardıçlı TOKİ’de satışa sunulan 2+1 ve 3+1 daireler için kura çekilişi, 20 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Çekilişin yeri ve saatine ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı. Duyurunun, kısa süre içinde TOKİ tarafından yapılması bekleniyor. Ayrıca çekiliş, TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.

TOKİ KONYA SELÇUKLU ARDIÇLI KURA ÇEKİLİŞİ İSİM LİSTESİ (2022)

On binlerce başvuruyu inceleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ, 2+1 ve 3+1 daireler için kura çekilişine katılmaya hak kazananların isimlerini açıkladı. Buna göre; 3+1 daireler için 25 bin 151, 2+1 daireler içinse 19 bin 080 kişi başvuru sonrası çekilişe katılmaya hak kazandı.

KONYA SELÇUKLU ARDIÇLI MAHALLESİ 2-4-5-6 ETAPLAR 430 ADET KONUT PROJESİ 3+1 BAŞVURU İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

KONYA SELÇUKLU ARDIÇLI MAHALLESİ 2-4-5-6 ETAPLAR 430 ADET KONUT PROJESİ 2+1 BAŞVURU İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

TOKİ KONYA SELÇUKLU ARDIÇLI KONUTLARI İÇİN BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYENLER

TOKİ, başvuru yapan, ancak farklı nedenlerle, (TOKİ'de anlaşması olanlar, eşinin TOKİ’de anlaşması olanlar, eş başvurusu olanlar, tapuda kaydı olanlar, eşinin tapuda kaydı olanlar) başvurusu kabul edilmeyen isimleri de açıkladı.

TOKİ ARDIÇLI KONUTLARI İÇİN BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYENLERİN İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

TOKİ'nin Konya Selçuklu Ardıçlı Konutları için kura çekilişi sonuçlarına, 20 Ocak 2022 tarihinde çekiliş yapıldıktan sonra aşağıdaki linkten TC kimlik numarası girilerek sorgulama yapılarak ulaşılabilecek.

TOKİ KURA SONUCU SORGULAMASI İÇİN TIKLAYIN

Kura sonucunda başvurusunu yaptığı konut tipi için hak sahibi olanların ne yapmaları gerektiğine dair bilgiler ise satış duyurusunda yer alıyor.

KONYA İLİ SELÇUKLU İLÇESİ ARDIÇLI MAHALLESİ KONUT PROJESİ SATIŞ DUYURUSU

KONYA TOKİ SELÇUKLU ARDIÇLI ÖDEMELERİ NASIL YAPILACAK?

Peki, TOKİ Konya Ardıçlı Konutları için ödeme planı nasıl belirlendi? Ödemeler sabit mi, artan vadelerle mi, memur maaşlarına endeksli mi?

KONYA İLİ SELÇUKLU İLÇESİ ARDIÇLI MAH.2-4-5-6. ETAPLAR'daki 2+1 KONUTLARIN SATIŞ LİSTESİ

KONYA İLİ SELÇUKLU İLÇESİ ARDIÇLI MAH.2-4-5-6. ETAPLARDAKİ 3+1 KONUTLARIN SATIŞ LİSTESİ

SOSYAL KONUT PROJELERİ 2022 YILINDA DA DEVAM EDECEK

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımıza kira, taşınma yardımı, kamulaştırma yardımı gibi birçok desteği de verdik. Vermeye de devam ediyoruz. İl ve ilçelerin konut ihtiyaçlarını giderebilmek amacıyla da sosyal konut projelerimize devam edeceğiz. Bu kapsamda Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklayacağı proje çerçevesinde 2022 yılında sosyal konut projemize kaldığımız yerden devam edeceğiz." demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.