TRAGGER, HAVALİMANLARINDA VE FABRİKALARDA KULLANIMA HAZIR

TRAGGER, HAVALİMANLARINDA VE FABRİKALARDA KULLANIMA HAZIR

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesinde fabrika kuran CDMMobil, tamamen Türk mühendisleri tarafından tasarlanan Tragger elektrikli iş araçlarının seri üretimine başladı.

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesinde fabrika kuran CDMMobil, tamamen Türk mühendisleri tarafından tasarlanan Tragger elektrikli iş araçlarının seri üretimine başladı. 7,4 kW’lik motoru ile tek şarjda 6 saat hizmet verebilen Tragger 700 kg yük taşıma ve 2 ton çekme kapasitesine sahip.

“Tragger yüzde 100 milli bir araç. Yüzde 85 yerlilik oranı ile üretildi. Tek şarjla 8 saat kullanılabiliyor. Şarjı bittiğinde hemen yedek şarj bataryası takılabiliyor. Araçlar bu şekilde 24 saat 3 vardiya aralıksız kullanılabiliyor. Araçlarda yerli elektrik motoru ve pil kullanılıyor.

Elektrikli araç 3. havalimanında da test ediliyor. Bu araç Türkiye’nin tüm havalimanlarında ve fabrikalarda yerli ve milli olarak kullanılmaya hazır.

Firmamızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.

İlgi duyanlar Air Show etkinliğine katılarak detaylı bilgi alabilirler.

tragger,-havalimanlarinda-ve-fabrikalarda-kullanima-hazir.jpg

Haber: İlhami Pektaş.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.