Türk Silahlı Kuvvetleri: Havadan Saldırılar Başladı

Türk Silahlı Kuvvetleri: Havadan Saldırılar Başladı

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamalarda havadan saldırıların Suriye'de belirli noktalara yapılmaya başlandığı ve hava saldırılarının son gaz sürdürülmeye devam edildiğine değinilerek saldırıların devam ettiği ifade ediliyor.

Her geçen gün daha fazla insanın hayatını kaybettiği Suriye'de savaş son zamanlarda fazlası ile artmaya devam ederken Türk Silahlı Kuvvetleri açıklamalarında Suriye'de havadan bombalamaya devam edildiği ve son yapılan atışlar ile beraber ortalama olarak 150 hedefin tamamen vurulduğunu ve bu alanlarda terör örgütüne dair herhangi bir mühimmatın yapılan saldırılar sonrasında kalmadığına değinildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri havadan yaptığı operasyonlar sonucunda ortaya çıkardığı büyük başarısını hem Türk milleti adına hem Türkiye'nin olası bir savaşta savaş gücünü göstermesi adına bu tür hareketlerini tüm dünyaya duyurmaya devam ediyor, özellikle Türkiye'nin savaş gücünde son 5 yılda yapılan güç artışı sayesinde hem Türk halkının daha fazla güvende olması hem sınırlarda yer alan terör unsurunun son 6 aydır temizlenmeye başlamış olması vatandaşın olumlu tepkilerini almaya devam ediyor. Vatandaşlar bu olumlu havanın yanında bir takım olumsuz havaya da maruz kalmaya devam ediyorlar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.