TÜRKŞEKER İşçi alım başvurularında bugün son gün. (Tıkla Başvur)

TÜRKŞEKER İşçi alım başvurularında bugün son gün. (Tıkla Başvur)

TÜRKŞEKER Şeker Fabrikaları; Van'ın da aralarında olduğu birçok ilde lise, ortaokul ve ilk okul düzeyinde sürekli işçi alımı yapıyor. Başvuruları bugün sona erecek olan ilana ilişkin şartlar ve kontenjanlar belli oldu...

Türkiye Şeker Fabrikaları (TÜRKŞEKER), çeşitli branşlarda istihdam edilmek üzere Van ve 12 diğer ilde 115 geçici işçi alımı gerçekleştirecek. Başvurular için bugün son gün...

Van'ın Erciş ilçesi, Ağrı, Ankara, Burdur, Elazığ, Eskişehir, Kars, Kastamonu, Malatya, Balıkesir'in Susurluk ilçesi, Uşak, Yozgat ve Konya'nın Ereğli ve Ilgın ilçelerinde bulunan TÜRKŞEKER fabrikalarında çalıştırılmak üzere ilköğretim ve lise mezunu işçi alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

TÜRKŞEKER A.Ş Genel Müdürlüğü 4857 sayılı kanuna tabi sürekli işçi alımı hakkında duyuru yaptı.

1. Alınacak işçiler için, Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerinden talepte bulunulmak suretiyle 09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun olarak işlem yapılacaktır.

2- Başvurular Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlüklerine yapılabilecektir. Başvuru ile ilgili daha detaylı bilgi Türkiye İş Kurumu’nun internet sitesinden 06.11.2023 tarihinden itibaren öğrenilebilecektir.

3- Fabrikalarımıza alınacak personelin niteliklerini ve sayılarını gösteren tablolar ilişiktedir.

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN YAPILACAK.(TIKLA BAŞVUR)

KONTENJANLAR NASIL?

Van’ın Erciş Şeker Fabrikası’nda görevlendirilmek üzere 2 işçi alınacak. Bunun yanı sıra Ağrı, Ankara, Burdur, Elazığ, Eskişehir, Kars, Kastamonu, Malatya, Balıkesir'in Susurluk ilçesi, Uşak, Yozgat ve Konya'nın Ereğli ve Ilgın ilçelerindeki fabrikalara işçi alınacak.

vanin-ercis-agri-ankara-burdur-elazig-eskisehir-kars-kastamonu-malatya-balikesir-susurluk-usak-yozgat-konya-eregli-konya-ilgin.webpvanin-ercis-agri-ankara-burdur-elazig-eskisehir-kars-kastamonu-malatya-balikesir-susurluk-usak-yozgat-konya-eregli-konya-ilgin-001.webpvanin-ercis-agri-ankara-burdur-elazig-eskisehir-kars-kastamonu-malatya-balikesir-susurluk-usak-yozgat-konya-eregli-konya-ilgin-002.webp

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.