Türktelekom Faturasız Mobil Abonelerine Hediye 14 Gb İnternet veriyor

Türktelekom Faturasız Mobil Abonelerine Hediye 14 Gb İnternet veriyor

Türktelekom Faturasız Mobil Abonelerine Hediye 14 Gb İnternet veriyor.14 Gb interneti kullanabilmek için 5555'e haberimizdeki mesajı gönderebilirsiniz.

Türk Telekom, müşterilerine sınırsız ve çeşitli çeşitli kampanyalar dahilinde ücretsiz/bedava internet hakkı tanımaktadır. Bizlerin dün de paylaşmış olduğu 8 GB’lık bedava internet paketine dahil olarak ekstra 6 GB daha hediye interneti nasıl yapacağınızı belirteceğiz. Bu arada 8 GB’lık paket ile birlikte toplam 14 GB kullanma hakkınız olacak. Bu paketler 90 günlük bir süre sınırı ile sınırlandırılmıştır. Paketleri yaptığınız tarihten itibaren 90 gün yani 3 aylık bir süreniz olacak, kullanım haklarınızı bitirmeniz için.
 
Türk Telekom 3 Aylık 8 GB İnternet
“3 AY 8GB HEDIYE” yazıp 5555’e kısa mesaj yollayarak 8 GB’lık paketinizi alabilirsiniz.
Bu şekilde TT’den gelen mesaj, 8 GB internet hakkı 90 günlük hatta tanımlanmış.

Türk Telekom 3 Aylık 4 GB İnternet
“3 AY 4GB HEDIYE” yazıp 5555‘e kısa mesaj yollayarak 4 GB’lık paketinizi alabilirsiniz.

Türk Telekom 3 Aylık 2 GB İnternet

“3 AY 2GB HEDIYE” yazıp 5555‘e kısa mesaj yollayarak 2 GB’lık paketinizi alabilirsiniz.

hediye_internet.jpgBu şekilde işlemleri tamamlayarak toplamda 14 GB bedava internet hakkına sahip olacaksınız. Umarız sorunsuz bir şekilde paketlerini almışsınız. Lütfen bizlere yorumlardan, aldığınızı veya alamadığınızı belirtin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum