Prof. Dr. Seyit Mehmet ŞEN

Prof. Dr. Seyit Mehmet ŞEN

ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI OLMAZ!

Şimdilerde en çok sorulan ve cevap aranan soru, Filistin’deki acımasız savaşın üçüncü dünya savaşına dönüp dönmeyeceği sorusudur.

Dönmez!

Evet İsrail’in Filistin’deki bütün savaş kurallarını altüst eden, bütün savaş hukukunu çiğneyen acımasız bombardımanı üçüncü dünya savaşına sebep olmaz!

İslam’dan ve insanlıktan uzak batıl güçlerin ve onların tasmalısı olan kimilerinin zaman zaman dile getirdikleri gibi ‘tanrılar kıyamete zorlansa da’ kıyametin kopmasına milyonlarca yıl olduğuna inanan bir mümin olarak diyorum ki:

Batıl güçlerin inandıkları tanrıların üzerlerine konan bir leş sineğini bile kovmaya güçleri yoktur nerede kaldı kıyameti koparmaya güçleri yetsin.

Çünkü ezelde belirlenmiş olan bir zaman kesitinde mutlaka kopacak olan kıyameti ‘ol emriyle’ koparacak olan şüphesiz ki Halik-ı Zülcelaldir.

Ve günümüz dünyasında para ve teknoloji başta olmak üzere milyonlarca tanrıları olan batıl güçlerin, her şeyleri batıl olduğu gibi kıyamet konusundaki hesapları da batıldır.

Çokça dillendirildiği gibi üçüncü dünya savaşı demek kıyamet savaşı demektir.

Batıl güçlerin Armageddon, Müslümanların Melhame-i Kübra dedikleri kıyamet savaşını Allah’a cc inananlar kazanacak; parayı, teknolojiyi, gücü ilah edinen digitalciler ve onların robotları kaybedecek.

Ve dünya Allah’ın cc ezelde takdir ettiği bir süre Allah’a cc mutlak inanan insanlar tarafından idare edilecek.

Sonra Melhame-i Kübra savaşını kazananlar içten çürümeye başlayacaklar ve yeryüzünde gerçek manada Allah diyen kalmayacak ya da Kur’an’ın ifadesiyle insanların söyledikleri boğazlarından aşağı geçmeyek ve kıyamet işte o çürümüş insanların üzerine kopacaktır.

Bir başka ifadeyle gerçek müminler kıyametin dehşetini görmeyeceklerdir.

Bu bakımdan hiç endişe etmeyin!

Ve bilin ki nerede ve nasıl olursa olsun, elbet bazı sıkıntılar başımıza gelecek olsa da, Allah’ın lütfu ile İslam’ın son ordusu olan bu millet ile beraber olanlar kazanacaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.