Ufuk Sarıca: Fenerbahçe Euroleague Şampiyonluğu İçin Kuruldu

Ufuk Sarıca: Fenerbahçe Euroleague Şampiyonluğu İçin Kuruldu

Basketbol Süper Ligi‘nin 20. haftasında evinde konuk ettiği Fenerbahçe Beko‘yu 102-98 mağlup eden Pınar Karşıyaka‘da koç Ufuk Sarıca açıklamalarda bulundu.Sarıca, maçtan sonra şunları söyledi:

Basketbol Süper Ligi‘nin 20. haftasında evinde konuk ettiği Fenerbahçe Beko‘yu 102-98 mağlup eden Pınar Karşıyaka‘da koç Ufuk Sarıca açıklamalarda bulundu.

Sarıca, maçtan sonra şunları söyledi:

”Çok önemli, mühim bir galibiyet olarak görüyorum. Fenerbahçe, Euroleague şampiyonluğu ve Final Four için kurulmuş çok ciddi bir organizasyon. Bunu da biliyoruz. Dolayısıyla Euroleague’de de çift maç haftasında kazanarak geldiler.”

”Burada böyle bir atmosferde kazanmak, ki bu atmosfer bize yabancı değil, ama biz ilk yarıda kendi evimizde çok az maç oynadık. Bugün bence her iki yarıyı da iyi oynadık. Özellikle ikinci yarıda komple oyunun kontrolü bizdeydi. İlk yarıyı da önde kapatabilirdik ama bu da gayet normal. Aradaki kadro farklılıkları sahaya yansıyor ama sonuca baktığınızda da galip geliyoruz.”

”Anadolu Efes’i İstanbul’da yendikten sonra burada da bu galibiyet bizim için çok değerli, çok mühim. Yukarıda biraz daha kendi yerimizi sağlamlaştırdık. Oyuncularımı yürekten kutluyorum. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Fenerbahçe Beko’ya da başarılar diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.