Ünlü Futbolcu  Arda Turan  ve Aslı Doğan Çifti Ayrıldılar mı, Aslı Doğan hediyesini Instagram’dan paylaşarak düşman çatlattı.

Ünlü Futbolcu Arda Turan ve Aslı Doğan Çifti Ayrıldılar mı, Aslı Doğan hediyesini Instagram’dan paylaşarak düşman çatlattı.

Ünlü Futbolcu Arda Turan ve Aslı Doğan Çifti Ayrıldılar mı, Aslı Doğan hediyesini Instagram’dan paylaşarak düşman çatlattı. Turan, üzerinde “Gel öyle bir kal ki, bir zeytin dalı, bir çift göz yeter. Doydum” yazılı bir forma hedye etti.


 Arda Turan ve Aslıhan Doğan’ın tatili. Arda Turan sevgilisi Aslıhan Doğan ile Bodrum’a tatile gitti. ONlar tatile giderken gazeteciler de ardından takipteydi. Ara Turan ve Aslıhan Doğan samimi tatilleri. Aslıhan Doğan kimdir?

 Arda Turan bir süredir birlikte olduğu Aslıhan Doğan ile tatilde.  İkilinin tatil görüntülerinin samimi halleri oldukça konuşulacağa benziyor. Arda Turan güneşlenirken sevgilisiyle oldukça yakın anlar yaşadığı objektiflere yansıdı

 Dünya devlerini peşinden koşturan Arda Turan sevgilisi Aslıhan Doğan’la Bodrum’daydı. Günboyu iskelede sarmaş dolaş güneşlenip aşka gelen yıldız futbolcu, objektiflere yakalanınca isyan etti.
Transferiyle Avrupa’nın gündemine oturan Arda Turan, aşk hayatıyla da gündemden düşmüyor. Atletico Madrid’den ayrılmayı planlayan ve dünya devlerini peşinden koşturan yıldız futbolcu, sosyetik sevgilisi Aslıhan Doğan’la birlikte gününü gün etmeye devam ediyor. İkili Çeşme tatilinden sonra soluğu Bodrum’da aldı.

Günboyu iskelede güneşlenen Turan ve Doğan yapışık ikiz gibiydi. Sevgilisini öpmeye doyamayan yıldız futbolcu, şezlongda yatarken bile Doğan’ı sarıp sarmaladı.

Aşkıyla oldukça mutlu görünen Arda Turan’ın keyfi objektifleri görünce bozuldu. Futbolcu, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına el işaretiyle isyan etti.

Sosyetik aşkı da hemen toparlanıp bikinisinin üstüne şortunu giydi. Doğan üzerine havlu atmayı da ihmal etmedi.

 Aslıhan Doğan ve Arda Turan aşkı hayatımızı sık sık meşgul ederken ikilinin ne zaman evlenecekleri ise merak konusu oldu. Arda Turan ‘ın Aslıhan Doğan ile nikah masasına kısa bir süre sonra oturacağı konuşuluyor. Aslıhan Doğan’ın babasının da ceza evinden çıkmasından sonra bu süreç daha da mı hızlanacak merak ile bekleniyor.

Aslıhan Doğan ‘ın babası kimdir? Son günlerde Arda Turan ile yaşadığı büyük aşk ile gündeme gelen güzel isim en son babasının cezaevinde olduğu haberleri ile sarsıldı. O haberlerin olduğu günün akşamı Sabri Doğan yani babası kızını da yanına alıp yemeğe çıkarak bu iddiaları çürüttü. Sabri Doğoan bir süre önce tahliye olmuştu.

 Arda Turan ile büyük aşk yaşayan Aslıhan Doğan babasının cezaevinde haberlerine  açıklama yapmak yerine görüntülü yanıt vermeyi tercih etti. Aslıhan Doğan ailesiyle gittiği yemekte çıkışta babasıyla kol kola görüntülendi

 Arda Turan’la beraber olan Aslıhan Doğan, babasının cezaevinde olduğu yönündeki haberleri, çıktığı aile yemeğinde yalanladı. 

Arda Turan’la yeni bir aşka yelken açan Aslıhan Doğan’dan görüntülü jet yalanlama…  2 aydır aşk yaşayan Arda Turan ve Aslıhan Doğan’ın evlilik hazırlıkları yaptıkları ancak Doğan’ın babası Sabri Doğan’ın cezaevinde olması nedeniyle bu planın gerçekleştirilemediği gündeme gelmişti.  
Aile bir araya geldi

Aslıhan Doğan, vergi borcu nedeniyle hakkında konulan yasağa rağmen yurtdışına çıkmak isterken yakalanıp, cezaevinde tutulduğu söylenen babasıyla gecelerde mutlu aile pozu verdi.

Sabri Doğan, yıllar önce iş hayatındaki olumsuzluklar yüzünden bunalıma girmiş ve kendini Dedeman Otel’in 11’inci katından aşağıya bırakmıştı. İşadamı, tenteye çarparak mucizevi bir şekilde hayatta kalmıştı. 

Arda Turan ve Aslıhan Doğan evleniyor mu? Bir süredir birlikte olan ünlü çiftin evlenme haberleri beraberinde geldi. Aslıhan Doğan ile önceleri arkadaş olan Arda Turan bu kez ilişkisini nikah masasında sonlandırma kararı aldı. Peki kimdir Aslıhan Doğan?

aslihan.jpg

 Aslıhan Doğan kimdir? Arda Turan ile büyük bir aşka yelken açan Aslıhan Doğan bir anda sosyal medyanın da magazin gündeminin de en çok konuşulan ismi oldu. Aslıhan Doğan kimdir, kimin kızı, nereli? Arda Turan ile yıllara dayanan dostlukları bir adan aşka dönüştü. Aslıhan Doğan sosyetenin de en gözde isimlerinden peki bu aşk nasıl başladı?

Usta oyuncu Demet Akbağ, oğlu gibi gördüğü Arda Turan’ın Aslıhan Doğan ile ilişkisi hakkında açıklamalarda bulundu

Aslıhan Doğan ile aşkını dosta düşmana duyuran Arda Turan ile usta oyuncu Demet Akbağ ve ailesinin arasından yıllardır su sızmıyor. Yeğeni Ülker’in kınasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan usta oyuncunun, konu milli temsilcimiz Arda Turan’ın taze ilişkisine gelince yüzü gülmeye başladı.

Muhabirlerin “Düğün var mı?” sorusuna yanıt veren Akbağ “Düğün haberi yok. Ama olsa da siz benden önce öğrenirsiniz zaten, o yüzden bir şey söyleyemiyorum. Daha erken, onun keyfi yerinde, geziyor, gençliğinin ve başarılarının tadını çıkarıyor, bırakın çıkarsın” dedi.

Muhabirlerin, “Arda sizin de oğlunuz sayılır. Nasıl buluyorsunuz Aslıhan’ı” sorusuna Akbağ, “Aslıhan çok güzel bir kız. Yakın zamanda bir yerde denk geldik ve tanıştım bende. Onların vereceği karar, mutlular galiba, öyle görünüyor. Çok da hoş bir çift olmuşlar, yakışmışlar birbirlerine” diye yanıt verdi.

KARDEŞLİKTEN SEVGİLİYE
Mert Vidinli yazısında, Arda’nın Aslıhan’ı futbol dünyasına adım attığı ilk yıllarda tanıdığını belirtti. Devamında, ikilinin yıllarca kardeşçe bir ilişki içinde olduğunu söyledi.  
Birlikte yedilerini, içtilerini, gezdiklerini ve sırlarını paylaştıklarını anlatan Günaydın yazarı, sonunda birbirlerini keşfettiklerini ifade etti ve ekledi:
“Yani 10 yıl boyunca demlenen ilişki, bir anda aşka dönüştü. Durum bundan ibaret” 

 Arda Turan’ın yeni sevgilisi kim? Arda Turan ve Aslıhan Doğan dün birlikte görüntülendi. Aslıhan Doğan ile adı bir çok kez aşk dedikodularına karışan Arda Turan bu kez ilk fena yakalandı. Peki Aslıhan Doğan kimdir?

 Arda Turan ve Aslıhan Doğan birlikte mi? Aslıhan Doğan daha önce adı Arda Turan ile aşk dedikodularına karışmıştı ama bu aşkı yalanlayan taraflar bugün magazin manşetlerinde yerini aldı. Arda Turan ve Aslıhan Doğan gerçekten birlikte mi?

 Aslıhan Doğan kimdir? Bugün en çok sorulardan bir tanesi oldu. Aslıhan Doğan kimin kızı? Sosyetik güzel Aslıhan Doğan’ın adı bugün Arda Turan ile bir kez daha magazin manşetlerinde yerini aldı. Aslıhan Doğan daha öncede Murat Boz ile anılmıştı. Arda Turan ile birlikte mi değil mi derken Arda Turan ve Aslıhan Doğan arabada objektiflere yakalandı.

 Aslıhan Doğan kimin kızı? Arda Turan ile birlikte mi? Sinem Kobal’dan ayrıldıktan sonra adı sık sık başka güzellerle anılan Arda Turan son olarak Aslıhan Doğan ile görüntülendi. Daha öncede adı Aslıhan Doğan ile anılmıştı ama Arda Turan bu ilişkiyi yalanlamıştı.

 Milli Takım’ın ve Atletico Madrid’in başarılı futbolcusu Arda Turan, ilişki iddialarını yalanladığı Aslıhan Doğan’la görüntülendi.

Etiler’de baş başa yemek yiyen ikili, gazetecilere yakalanmamak için restorandan 10’ar dakika arayla çıktı.
 
Ancak Aslıhan Doğan, 500 metre ileride bekleyen Arda Turan’ın otomobiline binince gazetecilere yakalandı.
 
Böylece çiftin aldıkları tüm önlemler de boşa çıktı. (Makaron)

ASLIHAN İLE İLGİLİ HABERLER

Sinem Kobal’la ayrılan Arda Turan, genç kızların yeni gözdesi! Çapkın futbolcu da bu ilgiyi karşılıksız bırakmıyor. Günaydın’dan Yüksel Yavuz’un haberine göre Turan, Madrid’deki evinde geçen hafta yine ilginç bir ismi ağırladı. 
KARDEŞİ PAYLAŞTI 

O misafir; Aslıhan Doğan’dı. Arda’nın daha önce Şamdan’da birlikte eğlendiği Doğan, kız kardeşiyle gittiği Madrid’de Turan’ın evinde kaldı. Kız kardeşi, evde çekilen fotoğrafları Instagram’da paylaştı. 

ASLIHAN MAÇA DA GİTTİ 

Aslıhan, ardından Atletico Madrid forması giyip salı günü oynanan Atletico-Barcelona maçını izledi. Aslıhan’ın kardeşi, Arda’nın oynamadığı maçta çektirdikleri hatıra fotoğraflarını Instagram’da paylaştı.

ASLIHAN DOĞAN KİMDİR?
İlk olarak Hakan Kosif’le olan ilişkisiyle gündeme gelmişti Aslıhan Doğan.
Sevgilisinin kendisini aldatması üzerine çok uzun sürmedi bu ilişkisi. Ardından Milli yıldızımız Arda Turan ile yaşadığı aşkla gündeme geldi. Arda’nın Sinem Kobal’dan önce yaşamış olduğu bir ilişkiydi bu. İkili ARda Turan’ın Sinem’den ayrılmasından sonra yine birlikte oldukları dedikodusu yayıldı. Hatta Aslıhan Doğan, İspanya’da Atletico Madrid maçını izlemeye gitti. Formayı da üstüne geçirdi. Ancak Arda Turan eski ilişkisini yeninden körüklemedi. Bu haberler tam unutulmuşken Aslıhan Doğan cephesinden yeni bir bomba daha geldi. Ünlü Pop şarkıcısı Murat Boz’la samimi fotoğraflarını paylaştı takipçileriyle.

SONUNDA EL ELE

Sinem Kobal ile birlikteliğinin ayrılık ile sonuçlanmasının ardından Aslıhan Doğan ile büyük bir aşka yelken açtı. Arda Turan günlerdir magazin manşetlerinden düşmeyen Aslıhan Doğan ile el ele görüntülendi.

 Yurt dışında oynadığı futbol ile anılan başarılı futbolcu Türkiye’de magazin gündeminden düşmez oldu. Arda Turan adı daha önce aşk iddialarına karışan Aslıhan Doğan ile el ele görüntülendi. Aslıhan Doğan hakkında ‘Kardeşim gibidir’ demişti.

Kazakistan’A attığı altın gol sonrası ülkeye dönen A Milli Takım kaptanı Arda Turan soluğu sevgilisi Aslıhan Doğan’ın yanında aldı. Doğan’la Nişantaşı sokaklarında el ele yürüyen ünlü futbolcu fotoğraflarını çeken muhabirlere “İnsanlar bize bakıyor, çekmeyin ayıp oluyor” diye sitem etti. Tam bu sırada yoldan geçen bir taraftar “Adamın dibini rahat bırakın” diyerek Turan’a destek çıktı. Arda Turan 1,5 yıl önce ayrıldığı Sinem Kobal’ın ardından ilk kez Aslıhan Doğan’la el ele görüntü verdi. Arda Turan ile Aslıhan Doğan muhabirlerin evlilik sorularını yanıtsız bıraktı. Sevgilisiyle birlikte Nişantaşı’ndan Bebek’e geçen Arda Turan bir kafede Necati Akpınar’la tavla oynadı.  (Makaron)

BEBEKLİ PAYLAŞIM

Barcelona ile sözleşme imzaladıktan sonra sevgilisi Aslıhan Doğan ile birlikte Bodrum’da tatil yapan ünlü futbolcu Arda Turan, bir arkadaşının Gümüşlük’te düzenlediği doğum günü kutlamasına katıldı. Partide, dostlarının 6 aylık bebeğini kucağına alarak dakikalarca bırakmayan Aslıhan Doğan, çektirdiği fotoğrafı hayranları ile paylaştı.

Takipçileri ise bu fotoğrafı çok manidar bulup ‘Arda’ya çok ince mesaj’ olarak yorumladı. Bebeğin Aslıhan’a çok yakıştığını belirten yorumların arasında ‘İnşallah bebeğin olur ama o Arda’dan olmayacak üzgünüm’ yazısı da dikkat çekti.

ARDA’DAN ASLIHAN’A BÜYÜK JEST

 Barcelona’nın kamp çalışmalarına katılan Arda Turan, kendisini yalnız bırakmayan sevgilisi Aslıhan Doğan’a jest yaptı.
 
“BİR ÇİFT GÖZÜN YETER ASLI”
Turan, üzerinde “Gel öyle bir kal ki, bir zeytin dalı, bir çift göz yeter. Doydum” yazılı bir forma hediye etti.
 
INSTAGRAM HESABINDAN PAYLAŞTI
Doğan hediyesini Instagram’dan paylaşarak düşman çatlattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.