Ünlü Sinema oyuncusu KVP Çakır'ı Oktay Kaynarca, sarışın hatunu saklamaya çalışırken muhabiri ezdi!

Ünlü Sinema oyuncusu KVP Çakır'ı Oktay Kaynarca, sarışın hatunu saklamaya çalışırken muhabiri ezdi!

Ünlü Sinema oyuncu, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi oyuncusu Oktay Kaynarca, dün trafikte sarışın bir kadınla görüntülenince paniğe kapıldı.

Ünlü Sinema oyuncu, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi oyuncusu Oktay Kaynarca, dün trafikte sarışın bir kadınla görüntülenince paniğe kapıldı. Aracını gazetecilerin üstüne süren Kaynarca bir muhabirin ayaklarının üstünden geçti. Muhabir karakola gidip Oktay Kaynarca'dan şikayetçi oldu.

Bir süredir rol arkadaşı Deniz Çakır ile aşk yaşayan Oktay Kaynarca dün trafikte sarışın bir kadınla görüntülendi.


Yunus Emre Yıldırımer Alparslan Çakırbeyli 1- 26 yaşında... Hızır Çakırbeyli'nin abisinin oğludur. Kim olduğunu bilmeden Ünal'ın kızına aşık olmuştur. Ünal, kızıyla evlenmek isteyen Alparslan'ı amcasına karşı kullanmayı planlamaktadır. Hızır ise kendisine rahmetli abisinden kalan yeğenini karanlık işlere hiç bulaştırmak istememektedir. Ünal'ın kusursuz planıyla Alparslan kendisini bir anda babaların masasında bulmuş, Cemal'i vurmuş ve masadaki herkese söz konusu ailesi olduğunda her şeyi yapabileceğini göstermiştir. Sık sık yakın çevresi ona babasına çok benzediğini söylemektedir. Ünal'ın isteği üzerine Hızır Çakırbeyli'nin yeni veliahtı olmuş ve masaya davet edilmiştir.
Tarık Ünlüoğlu Ünal Kaplan 1- 56 yaşında... Mafya Babalarının babasıdır. 12 kişilik masanın başındaki isimdir. Dizinin en kötü karakteridir. Merhamet duygusundan yoksundur. Sezgileri çok güçlüdür. Karısının öldüğü günden beri kızını en ufak bir çöpten bile sakınmaktadır. Hızır Çakırbeyli'nin abisini öldürtmüş, ama bunu gizleyerek Hızır'ı yanına çekmiştir. Silah kaçakçılığı yaptığı için devletle ve özellikle istihbaratla arası iyi değildir. İstihbaratçı Nevzat'ı Hızır'a öldürtmek istemiş, Hızır'ın oynadığı oyundan habersiz olup onu bir şekilde içeri attırmıştır. Bir kızı vardır. Bu hayattaki en büyük varlığı kızı Özlem'dir. En iyi adamı Özer'dir. 10. bölümde yerini Hızır Çakırbeyli'ye bırakmıştır. Ancak çok daha büyük bir planı vardır. Hızır'ın şimdiki planı masadakileri değiştirmektir. Masada 5 kişi eksikken Hızır yeni adamlar getirmiştir. Kızı Alparslan tarafından kaçırılmış, Ünal'da bunun hesabını sormak için harakete geçmiştir. Şahin Ağa'yı Mahmut'a vurdurmuştur. Kızı Özlem Sibiryalı Kartal tarafından öldürülmüştür. Ve artık Ünal Kaplan'ı kimse duruduramayacaktır. İlk olarak Vıcık İlker'in kafasını kestirmiştir. En büyük düşmanları Hızır Çakırbeyli, İstihbaratçı Nevzat ve İstihbaratçı Davut'tur.
Yüksel Arıcı Vehbi 1- 54 yaşında... Hızır Çakırbeyli'nin edibindedir. Hızır'la çok uzun yıllardır beraber hareket etmektedir. Ona sadakatle bağlıdır. Ekibin sözü dinlenen isimlerindendir. Sürekli başını belaya sokan İlyas'ı içine düştüğü girdaptan çoğu zaman Vehbi çıkarır. Hızır'ın sağ koludur.
Kenan Çoban Fahri 4- İstihbarat tarafından Hızır Çakırbeyli'nin yanına yerleştirilmiştir. Etrafındakiler tarafından psikopat diye tarif edilen fakat yanındakilere son derece sadık, kendi canını tehlikeye atacak kadar vefalı, bir o kadar da görev adamı. Bir süre hapiste yatmış iyi bir gözlemci. Bu gözlemleri sonucu iyinin kötünün farkına varabilen, insanlara buna göre tavır takınan ve tavrını gözlemeyen, sözünü esirgemeyen biri. Hapiste Hızır Çakırbeyli'nin hayatını kurtarmıştır ve ilerde onun en önemli adamlarından biri olacaktır.
Emre Törün Nevzat Çankırılı 1- 49 yaşında... İstihbaratçıdır. Amacı Ünal'ın önderliğindeki masayı çökertmek ya da Ünal'ın yerine Hızır'ı oturtmaktır. Ünal kendisini yok etmeye çalışmış, başaramayınca Nevzat'ı öldürme görevini Hızır'a vermiştir. Hızır Nevzat'ı saklayarak zaman kazanmış fakat sonrasında Ünal'ın oyunuyla hapise atılmıştır. Nevzat Bey'in en büyük düşmanı Ünal'dır.
Hakan Karahan Özer Çetiner 1- 51 yaşında... Ünal'ın sağ koludur. Masada Ünal'dan sonra en yetkili ikinci kişidir.
Ahmet Özaslan Yılmaz 13- Ünal ve Özer'in tavsiyesiyle masaya alınmıştır. Ünal'ın eski dostlarındandır. Masada Ünal'ın temsilcisidir.
Savaş Özdemir Tipi 1- 47 yaşında... Asıl ismi Murat'tır. Hızır Çakırbeyli'nin masadaki dostlarındandır. Erzurum şivesiyle konuştuğundan konuşmalarında hep Dadaş sözü geçer. Kansızlığı ve üşümesi ile ünlüdür. Hayatında hiç evlenmemiştir ve evlenmeyi düşünmemiştir. Hayattaki en büyük zaafı ablasıdır. Kendinden başka hiç kimseye güvenmeyen sinsi bir karakterdir.
Erkan Bektaş Ateş 13- Tipi'nin tavsiyesiyle masaya alınmıştır. Hızır'ın masadaki dostlarındandır.
Galip Erdal Ahmet 1- 50 yaşında... Hızır Çakırbeyli'nin masadaki dostlarındandır. 12 çocuklu bir aile babasıdır. Etrafındakiler tarafından sevilir, sayılır.
Alper Türedi Suphi 13- Ahmet'in tavsiyesiyle masaya alınmıştır. Hızır'ın masadaki dostlarındandır.
Mirza Bahattin Doğan Selim 1- 48 yaşında... Hızır'ın masada görünürde en yakın dostlarından birisidir. Ancak Ünal'ın oyununa gelip Hızır'a ihanet etmiş daha sonra barışmışlardır. Kardeşi Mahmut'u öldürttükten sonra çekilir ve yerine İlyas toplantılara katılır.
Sedat Kalkavan Vıcık İlker 13- Selim'in tavsiyesiyle masaya alınmıştır. Hızır'ın masadaki dostlarındandır.
Bahaddin Cüneyd Aksakal Refik 1- 45 yaşında... Hızır Çakırbeyli'nin masadaki dostlarındandır. Abisinin ölümünden Hızır'ı sorumlu tuttuğu için hapishanede onu öldürtmeye çalışmış ancak bu girişimi Fahri tarafından engellenmiştir. Hızır hapisten çıktıktan sonra kendisine tuzak kuranın Refik olduğunu öğrenince Refik'i yakalamış, kendisinin masadaki adamı olması karşılığında canını bağışlayacağını söylemiş, Refik'le barışmışlardır.
Özgür Onan Toprak 13- Refik'in tavsiyesiyle masaya alınmıştır. Hızır'ın masadaki dostlarındandır.
Erdal Küçükkömürcü Davut 12- 58 yaşında... İstihbaratçı Nevzat'ın üst görevlisidir. Nevzat'ın yaşadığını bilen tek istihbaratçıdır. En büyük düşmanı Ünal Kaplan'dır.
Kazım Sinan Demirer Yunus (Civciv) 1- 39 yaşında... Hızır Çakırbeyli'nin güvendiği adamlarındandır. Karısı Ayşen'e sadakatla bağlıdır. Hızır'ın evdeki sağ koludur. Hızır'ın ekibi içinde sakinliğiyle bilinmektedir.
Tuna Orhan Servet 1- 52 yaşında... Hızır Çakırbeyli'nin silah fabrikasının sorumlusudur. Ağzında bakla ıslanmaz, her şeyi karısı Mübeccel’e anlatır. Bu yüzden ailenin diğer erkekleri bilmesi gerektiği kadarını ona anlatır. Renkli ve sıcak bir karakterdir.
Hakan Karsak Temel Kalkandere (Enişte) 1- 41 yaşında... Asıl ismi Temel'dir. O da Karadenizli'dir. Sık sık açlıktan kan şekeri düşmektedir. Hızır Çakırbeyli'nin kuzen Hatic'nin kocasıdır. Bu akrabalık onu yeraltı dünyasına sokmuş ve Hızır'ın ekibinde 3. adam olmasını sağlamıştır. Onunda Servet kadar olmasa da ağzında bakla ıslanmaz. Sinirine hakim olamamasına karşın tam bir psikopattır. Hızır'ı Temel ismindeki biri dolandırdığı için gerçek ismi telaffuz edilmez. Herkes ona enişte der. Hızır'ın ekibindedir. Meryem'in emriyle Dursun'un kafasına sıkıp gömmüştür. At yarışı oynamayı çok sever ve bu sebeple Hızır tarafından sürekli eleştirilmektedir. Merve ve Can arından 2 çocuğu vardır. Ayrıca karısı Hatice hamiledir. Damarına basılınca yapamayacağı şey yoktur. İlyas'ın vurulmasından sonra intikam almak için Cemal'in adamlarının bulunduğu kahveyi patlatmıştır. Karısı Hatice'yi çok sevmektedir. Hatice ona küserse Hatice'ye at veya ev alarak onunla barışır. Masaya alınmayan Bekir ismindeki biri Enişte ve İlyas'ın mekanına gelip ahkam kesip Enişte'nin karısı Hatice'ye ağır bir söz söylemiş, öfkesine hakim olamayan Enişte hattanede Bekir'in kafasına sıktıktan sonra onu yakmıştır. Hızır'ın kardeşi İlyas'a en yakın kişidir. Hızır'ın sol koludur.
Turgay Tanülkü Şahin Ağa 4- 60 yaşında... Hızır Çakırbeyli'nin girdiği hapisanenin reisidir. Hızır ile tanışıklığı eskiye dayanmaktadır. Bir araba mezarlığı vardır. Yeraltı dünyasında "Bunak" lakabıyla bilinmektedir. Hızır Çakırbeyli Sibiryalı Kartal'ın deposunu basıp Sibiryalı'nın paralarını çalmıştır. Hızır çaldığı parayı Şahin Ağa'ya vermiş ancak Ünal Kaplan'ın emriyle Şahin Ağa Mahmut tarafından sırtından 2 kurşun vurularak yaralanmıştır. Ünal, Hızır'ın çaldığı parayı da almıştır. Şahin Ağa uyanmıştır ve kendisini vuranın Mahmut olduğunu Hızır'a söylemiştir.
Can Bartu Aslan Ömer Çakırbeyli 1- 16 yaşında... Hızır Çakırbeyli'nin oğlu
Ece Hakim Zeynep Çakırbeyli 1- 18 yaşında... Hızır Çakırbeyli'nin kızı
Bilinmiyor Yunus Çakırbeyli 18- Hızır Çakırbeyli ve Nazlı'dan Olan Bebeğidir
Okan Turan Reha 6- Şahin Ağa'nın oğludur. Psikopattır. Sinirlenirse babasını bile tanımaz, vurur.
Sabina Toziya Hayriye Çakırbeyli 1- 72 yaşında... Hızır Çakırbeyli'nin annesidir. Çok güçlü ve otoriter bir kişidir. Karadeniz şivesiyle konuşur. Çocuklarına ve torunlarına çok düşkündür. Ailesinin bir arada kalabilmesi hayattaki en büyük gayesidir.
Sevil Akı Emine 12- 51 yaşında... Tipi'nin Ablasıdır Alemde Herkes Tarafından Saygı Duyulur Erkek Gibi Kadın Namını Almıştır Herşeyi Bilmektedir Herkesle Arası Oldukça İyidir Tipi'nin Sözünü Dinlediği Tek Kişi ve Akıl Hocasıdır.
Selen Korkutan Özlem 1- 24 yaşında... Ünal'ın kızıdır. Londra'da okumuştur. Babası gibi zeki ve güçlü bir kızdır. Ünal'ın tek zaafının kızı olduğunu bildiğinden devlet tarafından Ünal'a istediklerini yaptırmak için kullanılmıştır. Hızır Çakırbeyli'nin yeğeni Alparslan'a aşıktır.
İncinur Daşdemir Ayşen 1- 35 yaşında... Meryem Çakırbeyli'nin Kardeşi Civciv'in Karısıdır Meryem'in Tüm Olaylarında Yanındadır Meryem'in En Yakın Dostudur
Yasemin Sakallıoğlu Lutfiye Çakırbeyli 1- 26 Yaşındadır. Yunus Çakırbeyli ve Hayriye Çakırbeyli'nin Kızları Ömer Çakırbeyli, Hızır Çakırbeyli ve Ilyas Çakırbeyli'nin Kız Kardeşidir Hayriye Ana'nın Sağ Kolu Gibidir
Benian Dönmez Mübeccel 1- 45 yaşında... Hızır Çakırbeyli'nin Silah Fabrikasının Yöneticisi Servet’in Eşidir Dedikodu Yapmasıyla Bilinir Aile'nin Ayaklı Gazetesidir
Sevinç Gürsen Akyıldız Hatice 1- 38 yaşında... Hızır Çakırbeyli'nin kuzenidir. Hızır tüm sırlarını Hatice ile paylaşmaktadır. Hatice, Enişte ile evlidir. Hızır “Erkek gibi kızdır” der hep Hatice için. Onun için hayattaki en önemli şey ailedeki huzurdur. Bu yüzden Meryem’i karşısına almak pahasına Nazlı’ya sahip çıkan tek kişi odur.
Bilinmiyor Eray Polatkan 2- 34 Yaşında. Istihbaratçı Nevzat Çankırı'nın Sağ Koludur Ünal Kaplan Tarafından Yakalanıp Konuşturuldu Daha Sonra Nevzat Tarafından Tekrar Geri Alınır
Sevcan Yaşar Esra 2- 31 yaşında... İlyas'ın sevdiği kadındır. Geçmişte Mahmut ile yaşadığı beraberlik sebebiyle İlyas ile karşı karşıya gelmiştir. İlyas ile Mahmut arasındaki savaşın büyümesinin sebeplerinden birisidir.
Ayhan Işık Sibiryalı Kartal 15- 48 yaşında... Silah işinde önemli bir konuma sahiptir. Hızır Çakırbeyli'nin eski dostlarındandır. Devletle çalıştığından arkası sağlamdır. Onun dışında Ruslarla yakın ilişki içerisindedir. Hızır'a yalan söylemiş ve devletle iş yaptığını gizlemiştir. Hızır, devletle uzlaşmak için Sibiryalı'nın deposunu basıp paralarını çalmıştır. Sonrasında Sibiryalı Ünal, Özer, Yılmaz, Hızır ve diğer masa üyelerine düşman kesilmiştir. En büyük düşmanları Ünal ve Hızır'dır.
Oyuncu Adı Bilinmiyor Nurten 9- 28 Yaşındadır Meryem Çakırbeyli'nin Emri ile Ilyas Çakırbeyli'nin Emri ile Enişte Tarafından Öldürülen Dursun Sarıyerli'nin Eşidir Tipinin Ablası Emine'nin Sağ Koludur.

OKTAY KAYNARCA KİMDİR?

Oktay Kaynarca, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı Yüksek Lisans Bölümü mezunudur. Ayrıca oyuncunun memleketi Hekimhan'da Oktay Kaynarca isminde bir de cadde vardır.Oktay Kaynarca, 27 Ocak 1965 Üsküdar doğumludur. Çocukluğunun bir dönemi Berlin'de geçti. Konservatuvara girmeden önce Ege Tiyatrosu'nda Turgut Özakman'ın "Duvarların Ötesi"nde adlı oyununda oynadı. Ardından birkaç çocuk oyununda yer aldı. Konservatuvar zamanında TRT için "Gençler Dizisi"nde oynadı. İlk profesyonel oyunculuğunu Ali Atik, Ayşegül Atik'le bir çocuk oyununda yaptı ve ilk parasını kazandı. İlk oyunu bir müzikal idi. Konservatuvardan mezun olduğu 1991 yılında Tiyatro Stüdyosu'nda "Kan Kardeşleri" (Blood BrOthers) adlı müzikalde Zuhal Olcay, Haluk Bilginer, Celal Perk, Jülide Kural, Derya Alabora ve Ahmet Levendoğlu ile beraber oynadı. Sonra yine aynı tiyatroda 1993-1994 sezonunda "Derin Bir Soluk Al" oyununu oynadı ve tiyatro hayatını noktaladı.


Bu oyunla Avni Dilligil "En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü"nü aldı. 2003 yılında başlayan Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Süleyman Çakır rolüyle ününe ün kattı. Karşısına çıkan Halit adlı karakterin sıktığı kurşunla ölmüştür. 2008 yılında yayına giren Adanalı dizisindeki "Adanalı Yavuz" rolüyle izleyici tarafından çok sevilmiştir. 2011 yılında yayına giren Nuri dizisinde Nuri karakterini oynamıştır. 2012 yılında Melek Angun ile dünya evine girmiştir.Ayrıca 2012 yılında Ustura Kemal dizisine başlamış fakat gereken reytingleri yakalayamadığı için diziye son vermek zorunda kalmıştır.

DENİZ ÇAKIR KİMDİR?

Deniz Çakır 31 Aralık 1981, Ankara Türk oyuncu. İlk televizyon deneyimi olan Kadın İsterse deki Alev rolüyle tanındı. Ama asıl çıkışını Yaprak Dökümü adlı dizideki Ferhunde karakteriyle yapmıştır.Deniz Çakır, 31 Aralık 1981 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Kendisi Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Ayrancı Süper Lisesi'nde okumuştur. Bu dönemde sık-sık tiyatro oyunlarına giden Çakır, bir gün yine bir oyunda Zeynep Eronat'ın performansından çok etkilenmiş ve böyle oyuncu olmaya karar vermiştir. Kendisine bu dönemde hocalık etmiş isimlerden biri de Cihan Ünal'dır.[2] Küçükken taklit yapmayı sevdiği ve en çok Emel Sayın'ı taklit eden, Ankara'da yaşayan Deniz mezun olduktan sonra İstanbul'a yerleşme kararı almıştır. Konservatuvardan mezun olmadan önce Ankara Radyosu'nda, radyo tiyatrosu yaptı ve radyo reklamı seslendirdi.Birol Güven yeni dizisi Kadın İsterse için en sonunda Deniz Çakırda karar kılmış ve oyuncu, yardımcı fakat önemli bir rol olan Alev rolüyle ilk televizyon deneyimini yapmıştır. Dizide başta Hülya Avşar ve hocası Cihan Ünal olmakla önemli bir kadro ile çalışan Çakır için bu iyi bir başlangıç oldu. Dizinin ratinglerinin iyi olması sayesinde önce Star TV'de daha sonra Show Tv'deki yayınıyla dikkat topladı. Dizinin sona ermesinin ardından Birol Güven'in başka yazdığı bir dizi olan sitcom İki Arada Aşk adlı dizide başrolde yer aldı. Birol Güven kendisinin gelecekte büyük bir yıldız olacağından hiçbir süphesi olmadığını belirtti. Bu sefer, önceki dizideki kötü kadın imajıni yıkmayı başarsa da, dizi başka bir kanala transfer olunca düşük ratingler yüzünden yayından kaldırıldı. Bu dizinin ardından yine iyi bir karakteri oynadığı İşte Benim (veya diğer adıyla Evet Benim) dizisinde yer aldı. Bir yaz dizisi olan bu dizi rol aldığı önceki iki dizinin aksine birçok karakteri ve onların hayatlarını ele alıyordu. Daha önce yer aldığı dizilerden en az bölüm yayınlanan bu yaz dizisi, çok geçmeden yayından kaldırıldı.Deniz Çakır en büyük çıkışını Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı romanından günümüze uyarlanan Yaprak Dökümü dizisiyle yaptı. Dizi sayesinde tecrübesi ve popülaritesi artan Deniz Çakır dizide en önemli karakterlerden biri olan Ferhunde rolüyle dikkat toplamayı başardı. Dizideki oyunculuğu kendisine 2010 senesinde ilk kez takdim edilen İsmail Cem Televizyon Ödülleri'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu - Dram ödülü kazandırdı. Çakır, hatta bu sayede diğer bazı ülkelerde de başta Bulgaristan ve Azerbaycan olmakla hayranlar kazandı. Bu sıralarda İstanbul Devlet Tiyatrosunda "Uyarca" isimli oyunda yer almıştır. Deniz Çakır dizideki oyuncular arasında özellikle Halil Ergün ile yakın bir arkadaşlık kurmuştur. Kendisi TV8'de katıldığı bir programda Ergün'ün kendisinin oyunculuğunun gelişmesinde çok büyük katkısı olduğunu dile getirmiştir. Deniz Çakır 2008 senesinde Özlem Akova'nın yönetmenliğini yaptığı Kako Si? filminde başrolü üstlendi. Filmin 2010 senesinin sonlarına doğru vizyona girmesi bekleniyor. Berlin Film Festivali için yapılmış filmin fragmanı uzun süre yayınlanmış olsa da Türkiyede vizyonlara girmemiştir. Çakır, bu dönemde filmin festival filmi olduğunu ve vizyona gireceğini zannetmediğini söylemiştir. Yakında gösterime girmesi beklenen Emre Şahin'in yönetmenliğini yaptığı 40 isimli sinema filminde yine başrolde yer almıştır. Şahin, rolü sadece onun için yazdığını söylemiştir. Bir çanta etrafında dönen hayatları konu alan film Deniz Çakır'ın oynamayı kabul ettiği iki filmden biri. Daha önce birçok proje teklifi alsa da sadece arşive konulucak işlerde yer alarak daha iyi bir kariyer çizmeyi planladığını belirtti. Oyuncu, Avrupa Yakası isimli dizinin bir bölümünde de konuk oyuncu olarak yer almıştır.
Çakır, 2009 senesinde Aşk Sözleri isimli bazı William Shakespeare oyunlarının karışımı olan bir tiyatro oyununda yer aldı. Oyundaki performansıyla Afife Jale Ödülleri'nde bir adaylıkla onurlandırıldı. Oyuncu bunun dışında seslendirmeler 'de yapmaktadır. Reklamlar dışında Iron Man ve Kung Fu Panda gibi bazı filmlerde seslendirme yapmıştır.

Çakır, Özcan Deniz'in Ya Sonra filminde Didem karakteri ile sinemada 3. başrolü üstlenmiştir. Ya Sonra şarkısını seslendirerek, herkesi şaşırtan oyuncunun da etkisiyle parça Yılın en çok tıklanan soundtrack müziği olmuştur.Eylül 2011 tarihinde başlayan İffet adlı dizide yer almaktadır. Namus kavramını sorgulayan dizide, İbrahim Çelikkol, Zuhal Olcay ve Melike Güner de oyuncu kadrosunda yer alan isimlerdendir. Daha Sonra 2013 yılı Ocak ayının ilk haftasında Şah Sultan rolüyle Muhteşem Yüzyıl dizisinin kadrosuna katılmış, bir sezonluk performanstan sonra ayrılmıştır.Birkaç yıldır fotoğraflar çeken Çakır, fotoğraf sanatçısı Serdal Güzel ile yakında açacağı 'Rabarba' adlı fotoğraf sergisi için hazırlanıyor.Kendisi 2009 senesinde Okan Bayülgen'in sunduğu Sade Vatandaş programına konuk olarak, bu projesini anlatmıştır. Her zaman fotoğrafçılığa ilgi duyan Deniz Çakır, programda bu projesi için sponsora ihtiyacı olduğunu belirtmiştir ve fotoğraf çekme konusunda Yaprak Dökümü'nün yönetmeni Mesude Erarslan'ın kendisini teşvik ettiğini anlattı.Deniz Çakır, internet üzerinde en çok hayranı olan 20 Kadın Türk Televizyon oyuncusu arasında yer almaktadır. Ayaklı Gazete isimli sitenin anketinde Türkiyedeki en güzel yüzlerden biri seçilen Çakır, e-kolay tarafından "Türkiye'nin en sevilen "kötü kadını"" adlandırıldı. 32 bin kişinin katıldığı bir anketde Türkiye'nin en güzel 10 ünlüsü listesinde de Deniz Çakır yer almıştır. Türkiye'nin önde gelen erkek dergilerinden "Boxer dergisi", ülkenin en seksi kadınlarından biri olarak gösterdi. Yaprak Dökümü dizisi ünlendikten sonra dizinin ilk bölümlerinde hikâyede önemli bir yer alan sadece saniyeler süren ve hiçbir çıplaklık içermeyen bir sevişme sahnesi internette rekorlar kırmaya başladı. Bu yüzden sinirlenen başarılı oyuncu, her ne kadar oyunculuğa sınır koymadığını söylese de oyunculuğunu gölgede bırakacak sahnelerde yer almayı düşünmediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.