Vadi'nin  263 Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Vadi'nin 263 Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Kurtlar vadisi'nin 263 bölümünde Polat'ın Leyla'ya herkesin önünde benimle evlenirmisin demesi davetliler tarafından nasıl karşılanacak

Kurtlar Vadisi Pusu 263. bölüm  fragmanı yayınlandı. Tüm davetlilerin huzurunda evet diyen Polat ve Leyla’nın düğünlerinde neler yaşanacak? Martin’in yarım kalan işini bitirmek isteyen Lisa aradığı fırsatı bulup gerçek yüzünü gösterecek. Ona engel olmaya çalışan Aynur’a nasıl bir taktik uygulayacak? Tilki’nin Rusya’daki adresini öğrenen Polat, Cahit’le birlikte hesabı kapatmak için yola çıkacak. Polat Alemdar ile Tilki Andrei karşılaşmasında neler olacak? Yusuf, uğrunda tehlikeler atlattığı hedefine sonunda ulaşacak. Hepsi ve daha fazlası sezon finali bölümüyle Kurtlar Vadisi Pusu 263. bölüm fragmanında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.