Vodafone internete neden bağlanamıyorum?

Vodafone internete neden bağlanamıyorum?

Bugün sabah saatleri itibariyle cep telefonu kullanıcıları internet bağlantısında sorun yaşamaya başladı. Özellikle Vodafone aboneleri internete bağlanamazken, bağlandıkları süre içinde de herhangi bir işlem yapamadılar.

Bugün sabah saatleri itibariyle cep telefonu kullanıcıları internet bağlantısında sorun yaşamaya başladı. Özellikle Vodafone aboneleri internete bağlanamazken, bağlandıkları süre içinde de herhangi bir işlem yapamadılar. Vodafone'un internete bağlanamama nedeni olarak mobil internet (3G-4.5G) alt yapısında gerçekleştirilen teknik çalışmalar gösteriliyor.

Cep telefonundan internete bağlanamıyorum diyorsanız sorunun sadece size özel değil, tüm aboneler için geçerli olduğunu belirtelim. Türkiye'nin üç büyük GSM operatöründen biri olan Vodafone aboneli bu sabah saatlerinden itibaren internete bağlanma problemi yaşamaya başladı. Edinilen bilgiye göre Vodafone internet bağlantısı sorunlarının nedeni teknik alt yapı çalışması olarak gösterildi. 1 Nisan 2016 itibariyle hayatımıza giren 4.5G nedeniyle mobil internet şebeke alt yapısında teknik düzenlemeler yapılmaya devam ediyor. Yetkililer 4.5G'nin sorunsuz olarak kullanılabilmesi için bu çalışmaların yapılmasının gerekli olduğunu belirtiyor.

Vodafone internet bağlantısı ne zaman düzelecek?
Şirket yetkililerinden alınan bilgilere göre Vodafone abonelerinin internet bağlantı problemi gün içinde sona erecek ve aboneler yeniden sorunsuzca internete bağlanmaya devam edebilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.