Xiaomi'nin Yeni Arayüz Güncellemesi MIUI 9 Kısa Sürede Yeni Xiaomi Modellerine Gelecek!

Xiaomi'nin Yeni Arayüz Güncellemesi MIUI 9 Kısa Sürede Yeni Xiaomi Modellerine Gelecek!

Xiaomi'nin yeni ara yüz güncellemesi olan MIUI 9'un hangi Xiaomi modellerine geleceği merak edilirken MIUI 9 güncellemesi alacak modeller belli oldu.

Çin'in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden olan Xiaomi'nin merakla beklenen yeni akıllı telefon Xiaomi Mi 5X ve yeni ara yüz güncellemesi olacak olan MIUI 9, 26 Temmuz'da tanıtılacak.

Xaiomi'nin merakla beklenen bu yeni güncellemesi ne gibi yenilikler getireceği bilinmezken bu yeni güncellemenin hangi akıllı telefonlara da geleceği bilinmiyordu. Ortaya çıkan son bilgilere göre Xiaomi'nin yeni MIUI 9 güncellemesini alacak olan modeller öncelikte Xiaomi M 6 ve Xiaomi Redmi Note 4X olacak. Xiaomi'nin bu modellerinin ardından MIUI 9 güncellemesini alacak olan modelleri ise Xiaomi Mi 5, Xiaomi Mi Mix ve Xiaomi Mi Note 2 modelleri olarak.

Çin'in en büyük sosyal medya platformu olan Weibo üzerinde geçtiğimiz günlerde Xiaomi'nin hangi modellerinin MIUI 9 güncellemesi alacağı ortaya çıkmıştı. Ortaya çıkan bu listede yazılanlarla son gelişmeler görünüşe göre örtüşüyor. Bakalım Xiaomi'nin başka hangi modelleri bu yeni güncellemeyi alacaklar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.