Yasak Bölge Olan Bağlar'dan Halk Göç Ediyor

Yasak Bölge Olan Bağlar'dan Halk Göç Ediyor

DİYARBAKIR - Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde sokağa çıkma yasağının ilan edildiği bölgeden halk kitleler halinde göç ediyor.

Çatışmaların yaşandığı Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Kaynartepe Mahallesinde ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından halk kitleler halinde göç ediyor.

Dün akşamdan beri çatışmalara şahit olan halk, üzerlerine alabildikleri eşyalar ile kendi imkânları ile göç ediyor. Yaşlı ve hastaların da bulunduğu grupların tedirginliği gözlerinden okunuyor.

Yasak bölgesinden çıkan halk çıkışta polislerin yaptığı aramanın ardından bölgeden ayrılıyor. Göç edenlerin bazıları yakınları tarafından alınırken, bazıları ise yaya ya da ticari taksi tutarak bölgeden uzaklaştı.

Yoğun güvenlik önleminin alındığı ilçede ara ara silah sesleri gelmeye de devam ediyor. (M. Hüseyin Temel – İLKHA)


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.