Yaşamdan Hikayeler - Şehid Ayhan Elmacı konusu şehit maaşı kime verilecek?

Yaşamdan Hikayeler - Şehid Ayhan Elmacı konusu şehit maaşı kime verilecek?

Ali Elmacı ve Hatice Elmacı şehit Ayhan Elmacı ya yıllarını verdi. Ortaya şehit olunca maaş için çıkan üvey anne ortalığı karıştırdı. Peki maaş kime verilecek?

Fırat Kalkanı operasyonunda şehit olan Ayhan Elmacı şehit olarak makamların en yükseğine Peygamberler makamına erişti. Arkasında yaşananlar ise böyle insanlık olmaz dedirtti. Yıllarca üvey annesi ve Ali Elmacı (amcası) TV8 ekranlarında yayınlanan Yaşamdan Hikayeler programında Şehid Ayhan Elmacı'nın şehitlik maaşı, öz annesi Hatice Elmacıya mı verilecek yoksa üvey annesine mi?

Şehid Ayhan elmacı verasetini askerlik işlemlerinde sadece Ali Elmacı olarak göstermiş bulunmakta. Şehidin babası Salih Elmacı canlı yayına telefonla bağlandı. Bütün hak annemindir diyen Salih Elmacı, 29 yaşına kadar Şehid Ayhan Elmacıya sahip çıkmamış ve 2.evliliğini yapmıştı. Üvey Anne hiç bakmadığı şehidin maaşını istiyor. Salih bey bütün hakların annesine ait olduğunu yani Hatice Elmacı ve Ali Elmacıya verilmesini söyledi.

Avukat Handan hanım şehidin tazminat davasını kabul etti. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.