Yeni cilt soyma işleminde kullanılan VIPEEL mahsulleri artık Türkiye’ de

Yeni cilt soyma işleminde kullanılan VIPEEL mahsulleri artık Türkiye’ de

Dermatolog Prof .Dr.Bülent Taştan, Ankara’ da düzenlenen 22. Prof. Dr. Lütfü Tat Sempozyumu’ nda VIPEEL mahsulleri ile alakalı olarak konuştu. Natürel ve saf meyve asitleriyle cilt soyma işleminde kullanılan VIPEEL mahsulleri artık Türkiye’ de..

Dermatolog Prof .Dr.Bülent Taştan, Ankara’ da düzenlenen 22. Prof. Dr. Lütfü Tat Sempozyumu’ nda VIPEEL mahsulleri ile alakalı olarak konuştu. Natürel ve saf meyve asitleriyle cilt soyma işleminde kullanılan VIPEEL mahsulleri artık Türkiye’ de.. VIPELL, Asya tipi olarak nitelendirilen cilt tipine sahip kişilerde koyu cilt lekelerinde ve gebelik çağındaki kadınlarda meydana gelen lekelerin bakımında oldukça etki gösterebilen bir ürün..

Amerika başta olmak üzere pek çok ülkede kullanılan en güvenli peeling ürünleri arasında VIPEEL’ inde yer aldığını belirten Dermatolog Prof.Dr.Taştan, bu ürünün Türkiye’ de hekim uygulamalarına farklı bir bakış açısı getireceğini söyledi. Prof.Dr.Bülent Taştan, VIPEEL'in cilt sorunları için kullanılan diğer ürünlere göre oldukça başarılı ve uygun fiyatlı olduğunu söyledi. Prof . Dr. Bülent Taştan, "Çok eskiyen çağlardan beri tatbik edilen kimyevi peeling uygulamalarında 2006'dan beri kullanılan bu sistemin büyük avantajı, kısa zamanda etki vermesi ve cildi ek olarak parlak, kirsiz ve sivilcelerinden arındırılmış bir duruma getirmek.

Uygulama çok kısa bir zamanda bitirdikten hemen ardından bizzat el mahsulleri faydalanılarak , tahmini 7 gün içinde işlem tamamlanmakta ve 7 gün nihayetinde ek olarak parlak, canlı ve pürüzsüz bir cilde erişmiş oluyoruz" şeklinde konuştu.. Dr. Taştan, VIPEEL ürünlerinin kısa süre içerisinde etkisini gösterdiğini söyleyerek; "Uygulama müddeti çok kısa.
Tahmini 5 dakika içinde uygulanmakta. Cilt temizlendikten hemen ardından ürün sürülmekte, ürün bitene kadar cilde kat kat sürüldükten hemen ardından uygulama bitmektedir. Bu uygulama bittikten tahmini 4 saat hemen ardından herhangi bir birşey yapılamamaktadır. İlk bir iki gün hafif bir kızarıklık olduktan hemen ardından soyulma ikinci günün nihayetinde başlamakta, bir hafta arasında tamamen parlak, canlı cilde geri dönmek mümkün." dedi..

VIPEEL ürünlerinin her yaştan insana uygun olduğunu belirten Taştan, yaşlılık belirtilerinden ergenlik sivilcelerine kadar her ihtiyaç için kullanılabileceğini söyledi. Abd'da binlerce tıbbi uygulama merkezinde ve global olarak otuzu aşkın ülkede tatbik edilen VIPEEL ürününü, Jennifer Lopez, Demi Moore, Sharon Stone ve Kim Basinger gibi dünyaca populer yıldızların da kullandığı belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.