Yeni Peugeot 3008 Beğenildi Mi?

Yeni Peugeot 3008 Beğenildi Mi?

SUV tipi C sınıfı otomobiller her sene daha fazla gelişim gösteriyor ve daha yüksek yapıları ve tasarımları ile dikkatleri üzerlerine çekmeyi başarıyor, Range Rover modellerinin izinden giden bir çok şirket ise otomobillerini daha kaliteli tasarlıyor.

Yeni Peugeot 3008 modellerinde aynı şekilde otomobil severlere yeni özellikler ve yeni donanım paketlerini en yüksek fiyatlarından sunan Fransız asıllı şirket fiyatların gelecek aylarda daha pahalı hale gelmeye devam edecek olduğunu da açıklamaları ile belirtiyor. Yeni Peugeot 3008 ile beraber özellikle benzinli motorların yanı sıra dizel Allure donanım paketlerinin çok pahalı olduğunu ifade eden otomobil kullanıcıları modellerin fiyatlarının en az 20.000 TL civarında daha fazla fiyat ile satışa sunulduğunu ifade ediyor.

Yeni SUV Peugeot 3008 Modelleri Görmek İçin Tıklayınız

Kullanıcılara göre Yeni Peugeot 3008 modelleri orta ve genç yaş grubu vatandaşlar tarafından daha fazla tercih edilecek olurken 130.000 TL'yi dahi geçmeyi başaran fiyatları ile alımın daha az olması ve daha fazla kullanıcının Yeni Peugeot 3008 modelleri yerine diğer markaların daha uygun ve daha karlı modellerini seçmelerinin an meselesi olduğunu ifade ediyor. Bir çok kullanıcı yeni otomobillerine kavuşmanın heyecanı ile kalp çarpıntısı yaşarken Yeni Peugeot 3008 otomobil modellerinde ise beğenilen bir model olmadığı ve gerekenin karşılanmadığı ifade edilmekte.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.