yeni sezon O Hayat Benim dizisi  Oyuncuları

yeni sezon O Hayat Benim dizisi Oyuncuları

O Hayat Benim dizisi yeni sezon oyuncu kadrosu katılan isimler ; Ekranların sevilen dizilerinden olan O Hayat Benim dizisinde yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. 20 Eylül Pazar akşamı Fox Tv ekranlarında başlayacak olan O Hayat Benim dizisi ...

O Hayat Benim dizisi yeni sezon oyuncu kadrosu katılan isimler ; Ekranların sevilen dizilerinden olan O Hayat Benim dizisinde yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. 20 Eylül Pazar akşamı Fox Tv ekranlarında başlayacak olan O Hayat Benim dizisi ile ilgili bilgiler şu şekilde..   Pazar akşamlarının sevilen dizilerinden olan O Hayat Benim dizisi yeni sezonuna hazırlanmaya devam ediyor. Reyting rekortmeni olan O Hayat Benim dizisi yeni sezon öncesi kadrosunu önemli isimlerle güçlendirdi. Başrollerinde Ezgi Asaroğlu, Keremcem gibi isimleri barındıran yönetmenliğini ise Hamdi Alkan’ın yaptığı O Hayat Benim dizisine Larissa Gacemer, Ayça Damgacı, Selen Gürgözel Alkan isimleri olacak.   Dizinin yeni bölümü ise 20 Eylül Pazar günü Fox Tv ekranlarında olacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.