YERLİ VE MİLLİ PALETLİ ZIRHLI ARACIMIZ: TULPAR

YERLİ VE MİLLİ PALETLİ ZIRHLI ARACIMIZ: TULPAR

TULPAR, gelecekte ortaya çıkabilecek gereksinimlere cevap verebilecek, 28 ton ile 45 ton arasında genişleme potansiyeline sahip çok amaçlı paletli araç olarak Otokar tarafından tasarlanmıştır.

TULPAR, gelecekte ortaya çıkabilecek gereksinimlere cevap verebilecek, 28 ton ile 45 ton arasında genişleme potansiyeline sahip çok amaçlı paletli araç olarak Otokar tarafından tasarlanmıştır. Modüler tasarım yaklaşımı, farklı konfigürasyonlar için ortak gövde yapısı ve ortak alt sistemler kullanılabilmesini sağlamaktadır. 7,62 mm ile 120 mm arasında insanlı veya insansız silah sistemleri, havan ve hava savunma sistemleri entegre edilebilmektedir.

TULPAR, ortak gövde yapısı kullanan; Hafif Tank, Zırhlı Muharebe Aracı, Zırhlı Personel Taşıyıcı, Keşif Aracı, Komuta Kontrol Aracı, Hava Savunma Aracı, Ambulans, Bakım ve Kurtarma Aracı, Havan Aracı ve diğer araç konfigürasyonlarına ve gövde önünde konumlandırılan 700 BG ile 1100 BG arasında güç sağlayabilen güç grubu, turbo şarjlı dizel motor ve otomatik
transmisyon seçeneklerine sahiptir.

TULPAR amfibi kabiliyete haiz, her türlü zorlu arazi şartlarında ve iklim koşullarında üstün hareket kabiliyeti ile muharebe sahasında ihtiyaç duyulabilecek tüm görev donanımlarını standart olarak sunmaktadır.

OTOKAR firmamızı ve tüm emeği geçenleri tebrik ediyor, başarılı projelerinin devamını diliyoruz.

İlhami Pektaş

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.