Yine Gençlik Dairesi, Bu Sefer Norweç

Yine Gençlik Dairesi, Bu Sefer Norweç

Bilerek veya Bilmeyerek. Gurbetci Ailelerin yaşamlarında yaşadıkları sorunların en başında Gençlik Dairesi geliyor.

Yaşadıkları ülkelerin sosyal, kültürel ve Siyasal yaşantılarına ilgi duymayan aileler birde yaşadıkları ülkelerin dilini gerektiği kadar öğrenmezse olan oluyor.

Zevki Sefasina Kapılan Baba Aile'ye Cehennem Izdırabı Çektirdi

Kullandığı Alkoholun etkisiyle evinde şiddet uygulayan babanın çekilmez haline dayanamayan anne Nursel. Y. Babadan ayrılıyor. Ayrıldıktan sonra baba alkolü bırakamadığı için tereddütte kalan anne çocuğun ve kendi güvenliği için babası ile görüşmesine müsade etmemiş.
Nursel Hanım :elbette çocuğun babasıyla görüşmesini isterim ama alkolü bırakmadığı sürece müsade etmedim. Alkolü bıraksa şiddet uygulamadan vaz geçse seve seve aracı olurdum diye sözlerine başladı.

Okulda Cocuğu Sorguya Çekmişler

Bizim ayrıldığımız duyan 6 Yaşındaki kızımı okul sorguya çekmiş. Sorulan bütün soruları cevaplayan kızım, annem babamı görmeme müsade etmiyor, die söyleyince yetkililere haber vererek cocuğumuzu bilmediğimiz bir yere götürmüşler.

Çocuğumuzun durumunu bildirmek için okula cagirildik. Bize yapılan tek açıklama "Çocuğunuz için yeterli değilsiniz '.
Çocuğumuzun nerede olduğunu söylemiyorlar.
Sağlığı veya yaşantısı hakkında hiç bir bilgi vermiyorlar.

Çaresiz Anne tuttukları avukatlarla hiç bir sonuç elde edemediklerini söyluyor.

Aylardır çocuklarindan hiç bir. Haber alamayan anne yetkililerden ve bu iş üzerinde uzman kişilerden yardım bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.