Youtube ve Google'de en çok Arananlar Türkü Turan İlhan Şeşen Sahnesi

Youtube ve Google'de en çok Arananlar Türkü Turan İlhan Şeşen Sahnesi

''Türkü Turan İlhan Şeşen Sahnesi Youtube ve Google'de en çok Arananlar Listesinde'' başlıklı magazin gündemi haberimizde, Saklı filminde rol alan Türkü Turan İlhan Şeşen sevişme sahnesi, hem Google'de hemde Youtube'de en fazla arananlar arasına girmeyi b

''Türkü Turan İlhan Şeşen Sahnesi Youtube'de İzlenme Rekorları Kırıyor'' başlıklı magazin gündemi haberimizde, Saklı filminde rol alan Türkü Turan İlhan Şeşen sevişme sahnesi, hem Google'de hemde Youtube'de en fazla arananlar arasına girmeyi başardı. Genç oyuncu Türkü Turan'ın Saklı filmindeki sahnesi, geçtiğimiz hafta arama motorlarında ve video izleme sitelerinde en çok arananlardan biri olarak ön plana çıktı.

Google arama motorunun haftalık olarak yayınladığı analiz sonuçlarında oldukça ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı. Vizyona giren filmler arasında yer alan ''Saklı'' filmindeki olay sevişme sahnesinde rol alan genç oyuncu Türkü Turan ile usta sanatçı İlhan Şeşen'in videoları, geçtiğimiz hafta en fazla aranan kelimelerde listenin üst sıralarında yer alıyor. Yönetmenliğini ve yazarlığını Selim Evci'nin yaptığı ''Saklı'' filminde, bir müzisyeni canlandıran İlhan Şeşen, kızının arkadaşı ile aşk yaşamaya başlıyor. Söz konusu sahnelerde oldukça zor anlar yaşadığını açıklayan usta sanatçı İlhan Şeşen, Türkü Turan'ı çocukluğundan beri tanıdığını ve ayrıca babasının da yakın arkadaşı olduğunu belirterek, öpüşme sahnelerinde oldukça zor anlar yaşadığını itiraf etti. 

Türkü Turan'ın İlhan Şeşen ile olan sevişme sahnesi Google'ı sallıyor. Ünlü şarkıcı İlhan Şeşen'le birlikte başrolünü paylaştığı 'Saklı' isimli filmdeki sevişme sahnesi olay yaratan Türkü Turan, Google'ın en çok arananlar listesine girdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.