1922 Konyaspor'da Derviş Deniz, takıma özgüven verdi!

1922 Konyaspor'da Derviş Deniz, takıma özgüven verdi!

1922 Konyaspor teknik direktörü Derviş Deniz, kaybetmeyi sevmeyen ve pes etmeyen bir karakterde olduğunu, takımına da bu ruh halini aşılamaya çalıştığını söyledi.

Deplasmanda oynadıkları ve geriye düşmelerine rağmen 2-1 kazandıklarını Kırşehirspor maçında oyuncularının karakterli bir oyun ortaya koymasından dolayı gurur duyduğunu ifade eden 1922 Konyaspor teknik direktörü Derviş Deniz, kaybetmeyi kabullenemeyen, dinamik bir takım olma yolunda ilerlediklerini dile getirdi.

‘ÖZGÜVEN YERİNE GELİYOR’
Genç teknik adam, ’Kazanmayı alışkanlık haline getirmeye çalışıyoruz. Takımın özgüveni yerine gelmeye başladı. Gerçek ritmimizi bulmaya çalışıyoruz. İlerleyen haftalarda oyun felsefem de tam olarak oturduğunda Konyalılara güzel bir takım izleteceğimizi düşünüyorum. Amacımız hem yetiştirici hem de yarıştırıcı bir takım oluşturmak’ dedi.

‘HER MAÇ BİZİM İÇİN FİNAL’
Hedeflerinin hatırlatılması üzerine Deniz, ‘Ligdeki durumumuz konusunda konuşmak erken olur. Biz her maça final gözüyle bakıyoruz, son maçımız gibi. Bunu dikkate alarak ilerlemeye çalışıyoruz. Herkes başarılı olmak ister ama hayal satmak da istemiyorum. Biz sahaya çıkacağız ve mücadelemizi bize yakışır şekilde ortaya koyacağız’ diye konuştu.

‘KONYASPOR’A HAZIRLIYORUZ’
Son iki maçında da gol atmayı başaran Mustafa Apardı için de görüşlerini aktaran genç hoca, şunları kaydetti: ‘Mustafa genç ve gelecek vaddeden bir oyuncu, bu sezon sakatlık yaşamazsa bize katkısı çok olur. Bonservis elimizde, inşallah Konyaspor seviyesinde oynayabilecek bir oyuncu haline getirebiliriz. Beklentimiz çok fazla Mustafa’dan.’

VELİ ÖZKAN - YENİ HABER GAZETESİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.