20 Binden Fazla Uzman Erbaş ve Sözleşmeli Er Alınacak (İlkokul ve Lise Mezunları Dikkat)

20 Binden Fazla Uzman Erbaş ve Sözleşmeli Er Alınacak (İlkokul ve Lise Mezunları Dikkat)

Kamu kurum ve kuruluşlarına açıktan sözleşmeli personel ve memur alımları devam ederken, askeri personel alımları için de çeşitli ilanlar yayımlanmaya devam ediyor.

20 Binden Fazla Uzman Erbaş(Lise) ve Sözleşmeli Er (İlköğretim) Alınacak ( Jandarma ve Kara Kuvvetleri Komutanlığı)

Kamu kurum ve kuruluşlarına açıktan sözleşmeli personel ve memur alımları devam ederken, askeri personel alımları için de çeşitli ilanlar yayımlanmaya devam ediyor. Jandarma Genel Komutanlığı'nın resmi sitesinden geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilanda komutanlığın askerlik şartsız, en az lise ve dengi okullardan mezun uzman erbaş alımı yapacağı belirtilmişti.

Jandarma Genel Komutanlığı uzman erbaş alımı için başvuru işlemleri www.jandarma.gov.tr adresi üzerinden 30 Ekim 2017 tarihinde başlayacak ve 13 Kasım 2017 tarihine kadar devam edecek. Yazılı sınav ve seçme sınav aşaması 4 Aralık 2017 tarihinden itibaren başlayacak. Jandarma Uzman Erbaş Alımına dair tüm detayları barındıran başvuru kılavuzuna erişim sağlamak için aşağıdaki bağlantıyı takip edebilirsiniz.

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI UZMAN ERBAŞ ALIMI BAŞVURU KILAVUZU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞINA UZMAN ERBAŞ VE SÖZLEŞMELİ ER ALINACAK

Jandarma Genel Komutanlığı'nın yanı sıra MSB'nin yıl başında yayımladığı ve tüm yıl boyunca devam edeceğini belirttiği uzman erbaş ve sözleşmeli er alımları için de başvurular alınıyor.

Askeri Personel alımları , polis alımları , memur alımları ve DAHA FAZLASI CEBİNE GELSİN İSTİYORSAN 500 BİN KİŞİYE YAKIN İNSANIN İNDİRDİĞİ TÜRKİYE'NİN LİDER KAMU PERSONELİ ALIM HABERLERİ SİTESİ KPSS CAFE'NİN MOBİL UYGULAMASINI İNDİREBİLİRSİN. TIKLA VE İNDİR.

MSB SÖZLEŞMELİ UZMAN ERBAŞ VE SÖZLEŞMELİ ER ALIMINA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİYOR?

Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nda istihdam edilecek sözleşmeli er ve uzman erbaş adaylarının başvuruları 2017 yılı sonuna kadar personel temin sayfasından alınacak ve aralıklarla bu adaylar mülakat ve fyt süreçlerine tabi tutularak istihdam edilecekler. Toplam alınacak personelin 24 bin civarında olması ön görülüyor.  Sözleşmeli er alımına en az ilköğretim mezunu adaylar başvuru yapabiliyor. Detayları aşağıdan inceleyebilirsiniz.

SÖZLEŞMELİ ER ALIMINA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI UZMAN ERBAŞ ALIMINA KİMLER BAŞVURABİLİR ?

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Uzman Erbaş alımı için adayların en az lise ve dengi okullardan mezun olması gerekiyor. 

KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI SÖZLEŞMELİ ER VE UZMAN ERBAŞ ALIMI HAKKINDA TÜM Detaylara göz atmak için TIKLAYINIZ.

KPSS CAFE

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.