ABD UÇAK GEMİSİNİN "BURNUMUZUN DİBİNDE" NE İŞİ VAR ?!

Kıymetli dostlarım, Filistin'in mücâhid teşkilâtı HAMAS'ın, 7 Ekim 2023'te katil / soykırımcı / Siyonist terör örgütü İ7rail'e karşı başlattığı AKSA TUFANI harekâtından bir gün sonra, ABD Savunma Bakanı Lloyd Auistin, Akdeniz'de bulunan 6. Filo'nun, Doğu Akdeniz'e hareket etmesi tâlimâtını verdiğini söyledi.

ABD'lilerin maksatları, "İsrail'i, Filistinliler'e karşı savunmak" imiş !..

"Savunulacak" olan İsrail'in 400.000 "hazır", 800.000 de 24 saat içinde vazife başında olacak şekilde "iyi eğitilmiş" yedek kuvvetleri var. Kara ordularının tank ve top mevcutları, TÜRKİYE'nin elinde bulunanlardan fazla. Her menzil ve irtifâ kaabiliyetini hâiz, çok çeşitli füzeleri var. TÜRKİYE'nin 3 katından fazla ve modern savaş uçakları ve ciddî bir deniz kuvvetleri var. Ayrıca, nükleer silahları da var.

Filistinliler'in ise sadece birkaç bin "hafif silahlı" bir kuvvetleri var. Tankları, topları, uçakları, füzeleri, gemileri yok.. Ellerindeki füzeler ise, "demode (modası geçmiş, eski teknoloji) roketler"den ibâret. Onlar da zaten İ7rail Demir Kubbe Hava Savunma Sistemi tarafından, kolaylıkla imhâ ediliyorlar.

Böyle bir vasat'ta ABD, "İsrail'in yardıma ihtiyâcı olduğu" iddiâsı ile, 6. Filo'sunu Doğu Akdeniz'e gönderiyor !..

(6. Filo'da Gerald R.Ford isimli en büyük ve en modern uçak gemisinde, 70 ilâ 90 savaş uçağı, elektronik harp ve gözetleme uçağı, 10 kadar helikopter, Tomahavk seyir füzeleri mevcut.

Uçak gemisinin refâkatinde ise 10 civârında muhtelif fonksiyonlarda (hava savunma - sâhil bombardımanı - deniz / denizaltı muharebesi kaabiliyetlerini hâiz) savaş gemileri ile su - gıda - akaryakıt - mühimmât ikmâl gemileri ve bilinmeyen miktarda denizaltı mevcut.)

Bu iddiâ, aynen "Suriye'de ve Irak'ta, IŞİD'e (DEAŞ) karşı mücâdele ediyoruz" iddiâları kadar YALAN'dır !

Bu iddiâ, Yunanistan'a, Bulgaristan'a, Romanya'ya asker / silah / teçhizat yığarken, "büyütülecek birşey yok, Europen Defender Tatbikatı için buradayız" iddiâları kadar YALAN'dır !

Bu iddiâ "PKK'yı terör örgütü olarak tanıyor ve TÜRKİYE'yi bu konuda destekliyoruz" beyanları kadar YALAN'dır !

Kıymetli dostlarım, İngilizler'de (ABD yönetimi ve halkın çoğunluğu İngiliz'dir) yalan / iftirâ / çarpıtma / fitne-fesat bitmez... Gözünüzün içine bakarak ve "sırıtarak" en büyük yalanları söylerler !

Evet, şimdi bir defa daha düşünelim ; ABD'liler bu 6. Filo'yu Doğu Akdeniz'e niçin gönderdiler acaba ?..

Üstelik ABD Savunma Bakanı, "sadece bu filoyu D.Akdeniz'e göndermekle iktifâ etmediklerini, bölgedeki bütün üslerinde savaş uçağı sayısını artırdıklarını" da, açıkça ifâde etti.

"İsrail'e yardım ve onları savunma", işin "kılıfı"...

Peki, hakiki sebep "ne" olabilir ?

Kıymetli dostlarım, bilhassa son 22 sene içinde muazzam alt ve üstyapılar inşâ eden, ekonomisini 4 kat, ihrâcâtını 7 kat artıran, savunma sanayiinde en yüksek ve kritik teknolojileri yakalamış ve bunları silah ve ekipmanlar haline getirerek, envanterine almış bir TÜRKİYE, ABD için "en büyük tehdit"i oluşturuyor.

ABD'nin, ÇİN ile uğraşıyormuş gibi görünmesi, aslında çok büyük bir illüzyondur. Bu "kontrollü gerginlik" her iki ülkenin de çok işlerine geliyor ; bu gerginliklerden nemâlanıyorlar. ABD'nin en borçlu olduğu ülke ÇİN'dir. ABD'nin en büyük firmaları, ÇİN'de imâlât yapıyorlar. Yani bu iki ülke, birbirlerine "göbekten bağlıdırlar"..

Mâmaâfih, ABD'nin gözünde TÜRKİYE, artık "kontrolden çıkmış"tır. Onlar biliyorlar ki, TÜRKİYE sadece TÜRKİYE'den ibâret te değildir ; Endonezya'dan Fas'a, Kırım'dan Güney Afrika'ya, Bosna-Hersek'ten Sarı Nehir'e kadar olan devâsâ bir coğrafyada yaşayan 2 Milyarlık İslâm Dünyası, TÜRKİYE'yi "lider ülke" olarak görmektedir.

14 Mayıs 2023 Seçimleri, Batı Dünyasınca ve Bilhassa ABD-İngiltere Medyasınca "Dünyada Asrın Seçimi" olarak görülüyordu. Bu seçimleri etkilemek/yönlendirmek ve "söz dinlemeyen Diktatör Tâyyip"i indirip, yerine "ılımlı demokrat dede Kemal Kılıçtaroğlu"nu getirmek için, ellerindeki bütün "barutları" (yalan, iftirâ, dezenformasyon, manipülasyon, provokasyon, tehdit, şantaj, adam satınalma..." kullandılar..

İkinci tur'u 28 Mayıs'ta yapılan seçimlerden, arzu ettikleri netice hâsıl olmayınca, hüsrâna uğradılar ve çılgına döndüler !

Ve yine, TÜRKİYE içindeki "ücretli/ücretsiz aparatlarını" tam kapasite ile harekete geçirdiler. Son zamanlarda sık sık görmeye başladığımız ve insanlarımızın sinirlerini tavana vurduran hâdiseler, aslında profesyonelce hazırlanmış "mizansen"lerdir. Arzu ettikleri şey, insanlarımızın "frenlerini patlatmak" ve bir "iç savaş" başlatmaktır.

TÜRKİYE'de - ALLAH(C.C.) muhafaza - bir iç savaş başladığı zaman, "halkı korumak ve demokrasiyi yeniden tesis etmek" kılıfı altında ve "BM'den yetkilendirilmiş NATO" maskesi ile ABD-İngiltere işgalini gerçekleştirmektir.

ABD ve İngiltere, böyle bir "işgal"in hazırlığını, 2013'ten beri yapıyorlar.

Bu konuda "en güvendikleri dağ'lar" FETÖ ve CHP destekli HDPKK idi amma, güvendikleri dağlara, kar yağdı !..

Ve TÜRKİYE son olarak 1-3-4-5-6-7 Ekim 2023 tarihlerinde K.Irak ve K.Suriye'de, onların "bu derecesini beklemedikleri" hava harekâtları ile kara'dan topçu bombardımanı yaptı. Bu bir haftalık harekâtımızla, ABD'nin o bölgelerde senelerdir yaptığı tâhkimâtı, eğitim-lojistik-enerji tesislerini, külliyetli miktarda silah ve teçhizâtını tâhrip ve imha ettik. Bunun yanında, net olarak tesbit edilen 162 "ABD yavrusu PeKeKe'li" itlâf edildi, bunun üç katından fazla da yaralıları var. Kaç ABD'linin "sarı torbaya girdiğini" ise, kimse resmî olarak açıklamıyor..

Bu son kayıplar, ABD'ye "çok ağır" geldi, çılgına döndüler..

Hamas-İsrail savaşı, ABD'nin 6. Filo'sunu Doğu Akdeniz'e - yani İskenderun Körfezi'ne, yani burnumuzun dibine - konuşlandırması için, iyi bir bahane oldu !

ABD bu hamlesi ile TÜRKİYE'ye gözdağı vermiş oluyor !

ABD'lilere buradan sesleniyorum :

TÜRKİYE'yi "korkutmak / tırsıtmak" trenini çoktan kaçırdınız !

Elinizi ağzımızın içine sokmakla, "yerimize oturacağımızı" zannediyorsanız, bu dehşetli yanılgıyı, "elinizi kaybettiğiniz"de gayet iyi anlayacaksınız !

Oradan yayınladığınız "nöbetteyiz" mesajınızın içi boş ! Ve bizim için hiçbirşey ifâde etmiyor !

Kuzey Irak'ta ve Kuzey Suriye'de "açık-kapalı" hamlelerimize devam edeceğiz !

Böyle "modern bir hava-deniz filosunun" bize yakın sularda bulunmasının, bizim için "eşsiz bir teknolojik test imkânı sunduğunu" da söylemek isterim.

ABD'lilere son olarak şunu da ifâde edeyim :

İskenderun Körfezi ve Kıbrıs civarı, sizin için "serin ve derin sular"dır !

Donanmanızdaki denizcilerin ve havacıların ne kadar büyük bir korku ve endişe içinde olduklarını gayet iyi tahmin edebiliyorum.

Evet, onlar "bir gece ansızın gelebileceğimizi" çok iyi biliyorlar !

Kuzey Irak'ta ve Kuzey Suriye'de meslekdâşlarının başlarına neler geldiğini işittiler !

Ben bu kadar söylüyorum.

.....................

Selâm ve dua ile kıymetli dostlarım.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.