Adıyaman'da Tır Bariyerlere Çarpıp Devrildi 1 yaralı 1 ölü

Adıyaman'da Tır Bariyerlere Çarpıp Devrildi 1 yaralı 1 ölü

Adıyaman'da Tır sürücüsünün hakimeyeti kaybetmesi üzerine bariyerlere çarpıp devrilmesi üzerine 1 kişi yaralandı 1 kişide öldü.


Adıyaman’da sürücüsünün hakimiyeti kaybetmesi üzerine TIR'ın köprü bariyerlerine çarparak devrildi kazada 1 kişi yaralandı, 1 kişide öldü. Alınan bilgilere göre, Osman Kırcalı (44) yönetimindeki 46 PA 157 plakalı nakliye tırı, Gölbaşı-Adıyaman Karayolu Börgenek Köyü yakınlarındaki Göksu Köprüsü üzerinden geçtiği sırada tır şoförümün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine köprü bariyerlerine çarptı. Meydana gelen vakada kazanın etkisiyle camdan dışarı fırlayan tır şoförü Osman Kırcalı köprü üzerinden aşağıya düşerek hayata gözlerini yumdu. Tır içinde sıkışan Feramuz İnce'de  olay yerine gelen AFAD ve itfaiye ekiplerinin uzun uğraşlar sonrasında sıkıştığı tırdan kurtarıldı. Feramuz İnce, kaza yerine gelen 112 Acil ekipleri tarafından ilk müdahalede bulunuldu. Daha sonra ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Jandarma ekipleri ise olay yerinde incelemede bulundu. Kaza ile ilgili soruşturmalar devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.