Ağrı Dağı Eteklerinde Son Dakika Çatışma!

Ağrı Dağı Eteklerinde Son Dakika Çatışma!

Ağrı Doğubeyazıt ilçesi civarındaki Ağrı Dağı eteklerinde, akşam saatlerinde PKK ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada ölü ve yaralı olmadığı açıklandı.

Dün saat 19.30 sıralarında Doğubayazıt'ın Ağrı Dağı eteklerindeki Topçatan ile Demirkapı köyleri arasında, PKK'lılar ile bölgede önlem alan güvelik güçleri arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışma sırasında Doğubayazıt- Gürbulak karayolunda da ulaşım aksadı. Bir saatten fazla sürdüğü öne sürülen çatışmadan sonra PKK'lılar Ağrı Dağı'na çekilirken, güvenlik güçleri bölgede geniş önlem aldı. 
 
Topçatan ve Demirkayı köylerinin giriş- çıkışını kontrol altında alan güvenlik güçleri çatışmayla ilgili bilgi vermedi. Ölen ya da yaralanan olmadığı belirtilen çatışma nedeniyle köylüler, gece korkudan dışarı çıkamadıklarını söyledi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.