Antalya'da Satın Aldığı Çikolatadan Çıkan Böcek, Kızının Dilini Isırdı!

Antalya'da Satın Aldığı Çikolatadan Çıkan Böcek, Kızının Dilini Isırdı!

Antalya'da hergün rutin kızına çikolata alan eczane teknikeri Ömer Altınbaş, bu kez çikolatan çıkan bir mahlukat sebebi ile, zor anlar yaşadı. Çikolatayı yiyen kızının haykırışına sıçrayan baba, gördüğü manzara karşısında şoke oldu

Antalya'da 3.5 yaşındaki kızına çikolata alan Ömer Altınbaş, eve geldiklerinde çikolatayı önce kendisi ısırdı.
Bu sırada dilinde acı hisseden Altınbaş, çikolatayı bıraktı. Çikolata içinde böcek olduğunu fark eden Altınbaş'ın dili bir süre sonra şişmeye başladı. Konuyla ilgili doktor raporu alan Altınbaş, firma yetkililerine şikayetini belirtti.
Firma yetkililerinden özür maksadıyla 5 paket çikolata getirilmesine içerleyen Altınbaş, "O çikolatayı kızım da ısırabilirdi, şans eseri ilk ben yedim. Ya böcek zehirli çıksaydı. Benim tepkim firma yetkililerine. Özür maksatlı bana 5 paket çikolata getirmişler. Konuyu yargıya taşıyacağım" dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.