2 Kasım 2026 KonyaParçalı Bulutlu 11°
Dolar49,9764+0,05%Euro56,0143+0,44%Gram Altın6.348,40+2,02%

Antalyaspor genç stoperin peşinde

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Antalyaspor ile Alanyaspor, Eskişehirspor’un genç futbolcusu Bartu Göçmen’in ardından bir kez daha aynı futbolcu için harekete geçtiği öne sürüldü.

Antalyaspor genç stoperin peşinde
Antalyaspor genç stoperin peşinde

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Antalyaspor ile Alanyaspor, Eskişehirspor’un genç futbolcusu Bartu Göçmen’in ardından bir kez daha aynı futbolcu için harekete geçtiği öne sürüldü. Antalya takımlarının, 1. Lig’de küme düşen Menemenspor’un genç savunma oyuncusu Kerem Paykoç ile ilgilendiği iddia edildi.

Sözleşmesi 2024 yılında sonra erecek 18 yaşındaki futbolcuyu, hem Antalyaspor’un hem de Alanyaspor’un takip ettiği ve transferi için Ege temsilcisinin kapısının çalınacağı ifade edildi.

14 MAÇTA FORMA GİYDİ

Genç stoper, geçen sezon Menemenspor formasıyla toplamda 14 maça çıktı. Türkiye Kupası’nda 3, ligde ise 11 karşılaşmada şans bulan Kerem Paykoç, 1 kez asist yaparak skor katkısında bulundu.

Bu haber kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

İlgili Haberler

Yorumlar (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorum Yazın

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.