Antalyaspor’da Nuri Şahin’in yardımcısı görevden ayrıldı

Antalyaspor’da Nuri Şahin’in yardımcısı görevden ayrıldı

Antalyaspor’da geçen sezon teknik patronluk koltuğuna oturan Nuri Şahin ile birlikte göreve gelen Michael Lindeman, Kırmızı-Beyazlılarla yollarını ayırdı.

Antalyaspor’da geçen sezon teknik patronluk koltuğuna oturan Nuri Şahin ile birlikte göreve gelen Michael Lindeman, Kırmızı-Beyazlılarla yollarını ayırdı. Ertelenen Beşiktaş maçı öncesinde son antrenmana kadar çalışmalarını sürdüren Hollandalı teknik adam, ayrılık kararını Antalyaspor’a bildirerek görevini bıraktı.

HOLLANDA’YA DÖNDÜ

58 yaşındaki teknik adamın babasının sağlık sorunu olduğu ve bu sebeple yanında olmak istediği için ayrılmak istediği öğrenildi. Antalyaspor yönetiminin talebe olumlu karşılık verdiği ve sözleşmenin karşılıklı anlaşmayla fesih edildiği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.