Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum, bana akıl verin lütfen..

Dün sabah Soros vakfı benimle irtibata geçti, akşam da Taksim'de bir otelde toplantıya çağırdılar. Yanlarında CIA ve MOSSAD'dan bazı kişiler de vardı. "Senin sosyal medyada etkin biri olduğunu görüyoruz. Seni bu yıl için 1 milyon dolar fonlayalım, Batı'nın seküler ve kapitalist değerlerinin, ateizmin, deizmin, LGBT'nin, feminizmin propagandasını yap!" dediler.

Ben "İslâmî değerleri savunmak varken niye sizin şeytanî emellerinize hizmet edeyim?" dedim.

"Nasıl yapacaksın bunu, senin camia senin gibi iş yapacak insanlara bir lira toplayıp vermez ama biz sana milyonlarca dolar destek oluruz. Zaten biz bu bedelleri ödediğimiz için dünyaya hükmediyoruz, aklını ve imkânlarını kullanmayan müslümanlar da bu yüzden bizim kölemiz gibiler." dediler.

"Doğru diyorsunuz.. İslâmî Camia sadece konuşan ama iş yapmayan bir camia.. Bu din bu camianın dini olsaydı kılımı kıpırdatmazdım ama bu din Allah'ın dini, kullar destek olmasa da ben yine de bu yoldan dönmem, mücadeleye devam edeceğim." dedim.

Arkadaşlar, sizce ne yapmalıyım;

milyonlarca dolar destek olan Soros vakfı için mi çalışmalıyım,

İslâmî mücadeleye bir lira destek olmayan İslâmî camia için mi çalışmalıyım

yoksa Allah'ın rızası için kendi başıma mücadele etmeye devam mı etmeliyim

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.