2 Kasım 2026 KonyaParçalı Bulutlu 11°
Dolar49,9735+0,05%Euro55,9983+0,40%Gram Altın6.351,64+2,07%

Ataribox ön siparişe açılıyor!

Atari'nin yeni oyun konsolu Ataribox bugün ön siparişe açılıyor.

Ataribox ön siparişe açılıyor!
Ataribox ön siparişe açılıyor!

20 yıldır hiç bir oyun konsolu çıkartmayan ve önümüzdeki yıl geri dönmeyi planlayan Atari, geçtiğimiz haziranda E3 fuarında Ataribox’u ilk kez tanıtmıştı. Temmuz ayındaysa cihaz resmi olarak duyurulmuştu.

Kırmızı ve siyah olmak üzere iki farklı renkle karşımıza çıkacak olan konsolun teknik detayları hakkında hiçbir bilgi paylaşılmıyor. Fakat Atari CEO’su Fred Chesnais’in bahsettiği kadarıyla Ataribox bilgisayar tabanlı bir donanım ve Linux işletim sistemine sahip olacak. Cihazda hem klasik Atari oyunları hemde seçkin PC oyunları olacak.

14 Aralık’ta ön siparişe açılacağını açıklayan Atari, resmi satış tarihlerini henüz açıklanmadı ancak yapılan tahminler 2018 baharını gösteriyor. Satışlarını ilk olarak Indiegogo kampanyası üzerinden yapmayı planlayan Atari’nin fiyatının da 250-300 dolar arası olması bekleniyor.

Bu haber kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

İlgili Haberler

Yorumlar (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorum Yazın

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.