BANA YAR OLMAYAN SANADA OLMASIN

Şu hikaye bizim siyasi partileri ne kadarda güzel ve muhteşem tarif ediyor.

Kumsalda yürüyen bir adam, avlanan balıkçıya yaklaştığında kova içerisindeki yakalanmış yengeçleri görür. Kovanın üstü açıktır, kapağı yoktur. Bu durum onu şaşırtır.

Çünkü yengeçlerin kaçabileceğini düşünür. Balıkçıya sorduğunda “Evet, tek bir yengeç olsaydı, kesinlikle kaçardı. Ancak, birden çok yengeç varsa, biri kaçmaya çalıştığında diğerleri onu yakalar ve bırakmaz. Ne kendisi kaçar nede diğerlerinin kaçmasına müsade eder.

Afganlı mücahitler Afganistan dağlarını Rusa dar etmiş nihayet vatanlarından kovmuştu. Ne oldu? İşin içine senlik benlik girdi, nefis girdi daha önce Rusa karşı çevirdikleri silahları bu sefer birbirlerine çevirdiler sonunda da perişan oldular.

Filistin'de durum değişik mi?
Hayır. Orada da durum aynı.
Hamas ve El Fetih yıllardır birbirinin düşmanı, yada en azından muhalifi.
Bir şey demeye gerek yok. İşte netice ortada.

Peygamber [sav] efendimiz, Huneyn den dönerken şimdi küçük cihad dan büyük cihada dönüyoruz buyurdu. Sahabe'i kiram, daha büyük cihad nedir Ya Rasulullah diye sordu? Buyurdular ki nefisle cihad en büyük cihad'dır.

Peki ülkemizde durum değişik mi?
Hayır.
İşte YRP, işte Saadet.
Bunları alt alta, üst üste koysanız oyları yüzde 4 ya var yada yoktur.

Ama adamlar senden esirgedikeri muhabbeti kardeşliği, çekinmeden PKK ya CHP ye sunabiliyorlar. Hemde hiç çekinmeden, utanmadan, alenen.

Hatırlayın Molla bir berat kandili gecesi "Bizim adayımız sayın Kılıçtaroğlu dur şu mübarek gecede hayırlı olsun" demedimi.
Dediği adam bir islam düşmanı ermeni. İnanabiliyormusunuz. Mahluğun ülkenin başına layık gördüğü kişiye bakarmısınız.
O yetmemiş gibi birde mücahit ilan ettiler. İster inanın ister inanmayın.

Şimdi aynısını YRP yapıyor.
Arkadaş senin etin ne budun ne?

Şunu asla unutmayın.
Eğer sizi bir islam düşmanı övüyor takdir ediyorsa sizde kesinlikle bir puştluk var demektir. Şeytanın bir müslümanı takdir ettiği nerede gözükmüştür.

Atalar ne güzel demiş.
Dostuna çektiğin kılıç düşmana davul zurna çaldırıyorsa sen bizden değilsindir.

İşte yukarda bahsetmiş olduğum
YENGEÇ SEPETİ SENDROMU bu olsa gerek.
Bana yar olmayan sanada olmasın.
Ama CHP ye ve PKK ya olsun.
Sizlere de kocaman yazıklar olsun ey nefsinin esiri olmuş cahil zalimler.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.