Batman Valisi Ahmet Deniz Belediyesine Kayyum Atanan Beşiri Ziyaret Etti

Batman Valisi Ahmet Deniz Belediyesine Kayyum Atanan Beşiri Ziyaret Etti

Batman Valisi Deniz,belediyesine kayyum atanan Beşiri'ye ziyarette bulundu.Yetkililerden çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Batman Valisi Ahmet Deniz,Beşiri'de incelemeler yaparak,ilçeye yeni atanan Kaymakam Vekili Mustafa Maslak'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.Valiye ziyaret esnasında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer eşlik etti.

Vali Deniz,ilçe yöneticiler tarafından hükümet konağı bahçesinde karşılandı.Karşılanmanın ardından kaymakamlık makamına geçerek yeni atanan Kaymakam Vekili Maslak'a yeni görevi için hayırlı olsun dileklerinde bulundu.Yetkililer,ilçede devam eden çalışmalar hakkında Vali Deniz'e bilgi verdi.

Kaymakamlık ziyaretini gerçekleştirdikten sonra Vali Deniz, ilçe esnafına ziyaretlerde bulunarak, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlarla ilgilenen Vali Deniz, bir çay evinde oturarak vatandaşların dertlerini dinledi. Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren ilçe esnafı ve vatandaşlar Vali Deniz’e teşekkür ettiler.

Vali Deniz, esnafları dinledikten sonra görevden alınan İlçe Belediye Başkanı yerine 01 Eylül tarihinde yürürlüğe giren 674 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile İçişleri Bakanlığı tarafından İlçe Belediye Başkanlığına atanan Belediye Başkan Vekili Mustafa Maslak’ı ziyaret ederek yürütülen projeler hakkında bilgi aldı.

İlçe Belediye Başkanlığı ve İl Özel İdaresinin katkılarıyla ilçede yürütülen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Deniz, yetkililerden bilgi aldı.

Yaptığı inceleme ve ziyaretlerden sonra Valiz Deniz Beşiri'den ayrıldı.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.