Batman'da Bazı Bölgelerde Elektrik Kesintisi

Batman'da Bazı Bölgelerde Elektrik Kesintisi

Batman'da yapılacak çalıştırma ve iyileştirme nedeniyle çarşamba ve perşembe elektrik kesintilerinin yapılacağı duyuruldu.

5-6 Ekim Carşamba Perşembe günlerinde Batman'ın bazı mahallelerinde yapılacak onarım çalışmaları sebebiyle kısmi eletrik kesintilerinin yapılacağı belirtildi.

Dicle EDAŞ İl Müdürlüğünden gelen açıklamada,"İlimiz merkez Çarşı Mahallesi Selahattin Eyyubi Caddesi üzerinde bulunan DM-77 kabin içinde bakım onarım ve ayrıcı değişimi nedeniyle 5 Ekim Çarşamba günü 09.00-13.00 saatleri arası Çarşı, İluh, Huzur, Çay, Yeşiltepe, Kısmet ve Çamlıca Mahallelerinde kısmi elektrik kesintisi yapılacaktır.İlimiz merkez Bahçelievler Mahallesi 1622 sokakta hat bakım onarım yapılacağından 6 Ekim Perşembe günü 09.00-13.00 saatleri arası Fatih, Bahçelievler, Gap ve Şafak Mahallelerinde kısmi elektrik kesintisi yapılacaktır." ,söylendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.