Beşiktaş Galatasaray'a evinde 3 attı

Beşiktaş Galatasaray'a evinde 3 attı

Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş, Galatasaray'ı 3-0 yenerek, rakibiyle puan farkını 3'e indirdi.

Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş, lider Galatasaray'ı konuk etti. Siyah-beyazlı ekip Cenk, Tosic ve Negredo'nun golleriyle ezeli rakibini 3-0 yenerek zirveye bir adım daha yaklaştı.

İLK YARIDA TARTIŞMALI POZİSYONLAR VARDI

Maça ev sahibi Beşiktaş etkili başladı. İlk 20 dakikada üstün oynayan siyah-beyazlı ekip aradığı golü bulamadı. Galatasaray'ın da rakibine karşılık vermesiyle mücadelede tempo yükseldi. 

İki takımın da penaltı beklediği tartışmalı pozisyonların yaşandığı ilk yarıda karşılaşmaya Oğuzhan'ın pozisyonu damga vurdu. Fernando'yla girdiği ikili mücadelede yerde kalan Oğuzhan penaltı bekledi, hakem devam kararı verdi. Beşiktaşlı futbolcular Fırat Aydınus'un bu kararına uzun süre itiraz etti.

MUSLERA ELİNDEN KAÇIRDI CENK ATTI

İkinci yarıya Beşiktaş golle başladı. 46. dakikada Gökhan Gönül'ün yaptığı ortada Muslera topu elinden kaçırdı, Cenk Tosun meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi. 

Golden sonra daha etkili oynayan Beşiktaş, 70. dakikada farkı 2'ye çıkardı. Savunmadan seken topu önünde bulan Tosic, düzgün bir vuruşla skoru 2-0'a getirdi.

Mücadelenin sonucunu belirleyen gol 90. dakika Negredo'dan geldi. İspanyol forvet Muslera'yı geçerek topu boş kaleye gönderdi ve maç Beşiktaş'ın 3-0'lık galibiyetiyle sonuçlandı.

BEŞİKTAŞ PUAN FARKINI 3'E İNDİRDİ

İlk yarının bitimine 3 hafta kala 29 puanlı Galatasaray'ı yenen Beşikaş, puanını 26'ya yükselterek zirvedeki farkı 3'e indirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.