Beşiktaş'da Stretching, pas çalışması ve top kontrol çalışması

Beşiktaş'da Stretching, pas çalışması ve top kontrol çalışması

Stretching, pas çalışması ve top kontrol çalışması yapıldı. İki grup halinde 1’e 1 ve 2’ye 2 mücadelesi değişmeli olarak uygulandı. Antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Hazırlıklarını Almanya'da sürdüren siyah-beyazlılar, teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde istasyon çalışmaları ile başladı. Stretching, pas çalışması ve top kontrol çalışması yapıldı. İki grup halinde 1’e 1 ve 2’ye 2 mücadelesi değişmeli olarak uygulandı. Antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.
Öte yandan, 2’ye 2 mücadele esnasında sağ kasık adüktör adalesinde ağrı hisseden Mustafa Pektemek tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı.
Siyah-beyazlılar, hazırlıklarına bu akşam TSİ 19.00'da yapacağı antrenmanla devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.