Bim bu hafta katalogda ATV var mı? Bim'e ATV ne zaman gelecek? Fiyatı ve özellikleri neler?

Bim bu hafta katalogda ATV var mı? Bim'e ATV ne zaman gelecek? Fiyatı ve özellikleri neler?

Bim bu hafta katalogda ATV var mı? Bim'e ATV ne zaman gelecek? Fiyatı ve özellikleri neler? Son olarak haziran ayında Bim marketlerinde sazılan akülü ATV için yeni kampanya merakla bekleniyor.

Bim bu hafta katalogda akülü ATV var mı? 10 Kasım tataloğu yayında

Merakla beklenen yeni aktüel katalogd çeşitli elektronik eşya ve ev gereçleri sunulabilir. Bu haftanın öne çıkan ürünleri arasında elektrikli scooter, ve akülü ATV var mı? Bu sorunun yanıtı en çok çocukları ilgilendiriyor.

Bim'in 10 Kasım tarihil aktüel kataloğunda 110CC off road benzinli ATV SkeyJet satışa çıkıyor.

Merakla beklenen ATV 32.999 liralık fiyat etiketiyle dikkat çekiyor.

BİM, müşterilerine çeşitli ürünler sunarak alışveriş deneyimlerini zenginleştiriyor. Bu defa da macera ve adrenalin severler için 110cc'lik bir off-road ATV'yi satışa sunuyor.

10 Kasım itibariyle mağazalarda yerini alacak olan bu ATV, göz alıcı özelliklere sahip.

BİM'de satılan ATV'nin Özellikleri

Bu ATV, 110cc hacminde hava soğutmalı bir motorla donatılmış ve -2 kişilik bir kullanım kapasitesine sahip.

Elektrikli başlatma sistemine sahip olması, kullanım kolaylığı sağlıyor.

Maksimum gücü, 6.0kW/7500r/min ile oldukça tatmin edici düzeyde.

Maksimum torku ise 7.5N.m/6000r/min olarak belirtilmiş.

atv.jpg

Yakıt tankı kapasitesi, 4.5L ile uzun süreli kullanımlara olanak tanıyor.

Ayrıca, alüminyum jantlara ve hidrolik disk fren sistemine sahip olması, hem estetik bir görünüm hem de güvenli bir sürüş deneyimi vaat ediyor.

Yardımcı tekerlek sistemi, yeni başlayanlar için güvenliği artıran bir özellik olarak dikkat çekiyor.

ATV'nin Kampanyalı Fiyatı

Fiyat performans açısından değerlendirildiğinde, BİM'in ATV'si, 32.999,00 TL gibi bir fiyat etiketiyle piyasaya sürülüyor. Bu fiyat, özellikle belirtilen özellikler ve markanın sunduğu kolaylıklar göz önünde bulundurulduğunda, uygun bir seçenek olarak değerlendirilebilir. Üstelik, peşin fiyatına 9 taksit imkanı da sunuluyor ki bu da ödeme esnekliği arayanlar için cazip bir nokta.

BİM'in bu adımı, perakende sektöründe farklılaşmayı hedefleyen stratejisinin bir parçası olarak görülebilir. Söz konusu ATV, özellikle fiyatına göre sunmuş olduğu özelliklerle dikkat çekici. Macera arayanlar ve off-road tutkunları için 10 Kasım'dan itibaren BİM mağazalarında olacak bu ATV, yeni bir hobi edinmek isteyenler veya pratik bir ulaşım aracı arayanlar için oldukça ilgi çekici bir seçenek olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum