Bize Heyecan Lâzım Abi, Devlet Gelsin Kurtarsın !

Adamların tuzları kuru, geçim dertleri ve "maddî sorunları" yok.. Her zevki tatmışlar, artık "mâcerâ / aktivasyon / adrenalin" arıyorlar...

-"Ne yapsak ne yapsak...? Rafting mi yapsak...?

-Yok oğlum yaaa... Bir yuvarlanırsak suyun içine, kurtarılana kadar donarız..

-O zaman off-road yapalım abi..?

-Onu da kaç senedir yapıyoruz kardeşim, artık zevk vermiyor, kimsenin de dikkatini çekmiyor..

-Hah buldum abi, dağa çıkalım ! Bir sıkıntı olursa nasıl olsa AFAD, JÖAK, AKUT falan bizi bulurlar, kurtarırlar.. Hem de TV'lere haber oluruz, meşhûr oluruz.. Hadi abi, ben çok heyecanlandım, bir an önce dağa çıkıp kaybolalım..."

.........

Büyüklerimizden istirhâm ediyorum, böyle "kaybolarak meşhûr olma zevki" olanlar için yapılan masraflar, (helikopterlerin yakıt ve pilotaj masrafları, arama hizmetlerinde kullanılan bütün ekipmanların amortisman giderleri, istihdâm edilen personelin, arama/kurtarma zamanlarına tekabül eden ve Devletimiz tarafından karşılanan bütün mesâi ücretleri... bu arama/kurtarma faaliyeti için mahkeme tarafından tâyin ve tesbit edilecek "özel hizmet ücreti" ile birlikte, bizzat kendilerinden tâhsil edilsin !

Ben evimde oturuyorum, çayımı içiyorum... durduğum yerde böyle zıpçıktıların "arama/kurtarma" masraflarını ödüyorum...!

Yok öyle "bedava zevk" !

Herkes yaptığı hergeleliğin bedelini ödesin !

........

Selâm ve dua ile kıymetli dostlarım.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.