Brezilyalı futbolcu Fernandao ve Şener Fenerbahçede

Brezilyalı futbolcu Fernandao ve Şener Fenerbahçede

Bursaspor'un teknik direktör ertuğrul sağlam önemli açıklamalarda bulundu . Açıklamasında Brezilyalı iki futbolcunun Fenerbahçe ile anlaştığını söyledi.

Türkiye - Bulgaristan maçını izleyemeye gelen Bursaspor'un yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, karşılaşmanın ardından katıldığı canlı yayında Fernandao ile Şener'in Fenerbahçe ile anlaştığını duyurdu.
İki oyuncunun seneye Fenerbahçe'de olacağını vurgulayan Sağlam, "Fernandao ve Şener Fenerbahçe'ye gitti gibi. Onların geri dönüşü olmayacak. Netleşmeden bir şey söylemek doğru olmaz ama Şener'in Fenerbahçe ile anlaştığını biliyorum, Fernandao'nun da anlaştığını söyleyebiliriz. Belluschi ise takımda kalacak" dedi.
Şu anda başkan Recep Bölükbaşı ile önümüzdeki senenin kadro yapılanması ile alakalı çok net bir görüşme yapmadıklarını belirten Sağlam, "Kulübün bütçesine uyarsa ve gidenlerden daha iyi olacağına inanırsak herkesi alabiliriz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.