Burak Yılmaz: Fenerbahçe'yi yeneceğiz

Burak Yılmaz: Fenerbahçe'yi yeneceğiz

Süper Lig'de attığı 16 golle Trabzonspor'u sırtlayan Burak Yılmaz, "Uzun zamandır Fenerbahçe'yi yenemiyoruz. Ancak bu kez hasreti sona erdireceğiz." dedi.

Trabzonspor'un Fenerbahçe karşısındaki en büyük silahı olan Burak Yılmaz, Fenerbahçe'yi yeneceklerini söyledi.

Ligde 16 golü bulunan Burak, "Uzun zamandır Fenerbahçe'yi yenemiyoruz. Ancak bu kez hasreti sona erdireceğiz. Biletler tükenmiş. Fenerbahçe maçında oluşacak muhteşem atmosferde 3 puanı alacağımıza inancımız tam" ifadelerini kullandı.

BU MAÇIN ÖNEMİNİ BİLİYORUZ

Takım içerisindeki havanın oldukça iyi olduğunu söyleyen Burak Yılmaz, "Futbolcular olarak bizler sahadaki sorumluluğumuzun, bu maçın ne anlama geldiğinin fazlasıyla farkındayız. Bu maçı aldığımız zaman ligdeki konumumuzun da ne olacağını biliyoruz. İyi hazırlandık. Kazanmak için herşeyi yapacağız" dedi.

TARAFTARLA KENETLENECEĞİZ

Bordo-mavili taraftarın Fenerbahçe maçına gösterdiği ilgiye de değinen Burak, "Taraftarlarımızın bizi 90 dakika boyunca destekleyeceğine ve bizimle birlikte kazanmak için mücadele edeceğine olan inancımız yüksek. Onlar her zaman mutlu olmayı hak ediyor" diye konuştu.

TRABZON 8 YILDIR KAZANAMIYOR

Trabzonspor, Fenerbahçe karşısında evindeki 8 yıldır kazanamıyor. Rakibini en son 2010 yılında yenen bordo-mavililer, o tarihten beri Trabzon'da oynadığı maçları kazanamadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.