Bursa Uludağ'da bir dağcının sincaplarla dostluğu

Bursa Uludağ'da bir dağcının sincaplarla dostluğu

Uludağda bulunan dağcılar hayvanlar aleminden olan sincap'la dostluk kurdu . cimcime adı verdiği sincabın yavrularının olduğu ve dağcı ekib dostluk kurdukları sincapı kendi elleriyle besliyor..

Dağdaki ormana gelen dağcılarla artık arkadaş haline gelen sincaplar, yiyeceklerini de onların elinden yiyor. Kaplıkaya bölgesindeki sincaplar, insanlardan kaçmıyor. Dağcı Tasim Güler, hafta sonları Cimcime adını verdiği sincabı ziyaret ediyor. Güler, anne sincap ve 2 yavrusunu çağırarak elleriyle ceviz ve fındık vererek beslerken, sincaplar da kuruyemişleri afiyetle yiyor.

Sabahın erken saat saatlerinde yola çıktığını belirten dağcı Tasim Güler, yaklaşık yarım saat sonra sincapların yaşadığı bölgeye geldiğini, kayalık alanda bulunan sincapları çağırarak elleriyle beslediğini söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.