Bursaspor Fenerbahçe maçı bilet fiyatları belli oldu mu? 11 Şubat 2017

Bursaspor Fenerbahçe maçı bilet fiyatları belli oldu mu? 11 Şubat 2017

Spor Toto Süper Lig'in 20.haftasında Timsah Arena'da oynanılacak olan Bursaspor Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? İşte bilet fiyatları

Spor Toto Süper Lig'in 20.haftasında Bursaspor evinde Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Timsah Arena'da oynanılacak olan Bursaspor Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta, bilet fiyatları belli oldu mu? Tüm bu soruların cevabı haberimizde.

Fenerbahçe Bursaspor maçı ne zaman oynanacak?
Spor Toto Süper Lig karşılaşmasında Bursaspor Fenerbahçe takımını ağırlayacak. 20.hafta mücadelesi saat 11 Şubat Cumartesi günü saat 19:00'da BeinSports(Lig Tv) kanalında canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe ağır yaralı, Bursaspor ise düşüşte
29 ocak tarihinde Spor Toto Süper Lig'in puan tablosunda uzun zamandır ilk sırada yerini koruyan Başakşehir deplasmanından 1-0 mağlup olarak döndü. Son 4 maçında hepsinde mağlubiyet alan Bursaspor Spor Toto Süper Lig 20.hafta karşılaşmasında Fenerbahçe'yi kendi evinde konuk edecek. 

Fenerbahçe'nin kader maçı Bursaspor karşılaşması
Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig 19.hafta karşılaşmasında Kayserispor deplasmanından tarihi fark ile mağlup olarak ayrıldı. 4-1 yenildiği karşılaşma sonrası takımın şampiyonluğa olan umudu azaldı. Fenerbahçe ligin en iyi takımlarından birisi olan ve puan olarak lider konumda olan Başakşehir'e karşı 18.haftada Ülker Stadyumunda oynadığı harika futbol ile 1-0 galip gelmişti. Başakşehir'in nağmalup oluşunu bozan Fenerbahçe, Kayserispor karşısında oynayamadı. 4-1 mağlup ayrılan Fenerbahçe, Bursaspor karşısında kazanmak istiyor.

Bursaspor Fenerbahçe maçı bilet fiyatları belli oldu mu?
Henüz Bursaspor resmi web sitesinden Fenerbahçe karşılaşması için bilet fiyatları açıklanmamış durumda olsa da daha önceki karşılaşmalardaki fiyatları sizlere hazırladık. Bu fiyatlar 2016 yılında Bursaspor'un kendi evinde oynanan Fenerbahçe karşılaşmasına ait fiyatlardır.
VIP A-B tribün 165 TL
VIP C tribün 110 TL
Kapalı A-B-C tribün 110 TL
Maraton ve yeni maraton tribün 33 TL
Kapalı, açık kale arkası ile misafir tribün 22 TL

Bursaspor Fenerbahçe maçı şifresiz veren kanallar hangileridir?

11 Şubat 2017 Cumartesi günü saat 19:00'da başlayacak olan Spor Toto Süper Lig 20.Hafta Bursaspor - Fenerbahçe karşılaşmasını Lig Tv, yeni ismiyle BeinSports kanalında izleyebilirsiniz. 

Bursaspor - Fenerbahçe maçına Passolig kartı olmadan nasıl girilir?
Timsah Arenada oynanılacak olan karşılaşmayı yaklaşık 20 bin Bursasporlu taraftarın izlemesi bekleniyor. Passolig kartı olmadan maça girmeniz mümkün değildir. 

Passolig kartsız Bursaspor - Fenerbahçe maçına nasıl girerim?
Ancak maça girmek için bilgisyarınızdan veya cep telefonunuz üzerinde www.passolig.com.tr adresine giriniz. Başvurunuzu tamamladıktan sonra kartınız adresinize ulaşmadan da maça gidebilirsiniz. Yapmanız gereken www.passolig.com.tr adresine giriş yaparak başvuruda kullandığınız kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaparak kartınıza para yükler gibi yükleme yapın, stadyum gişesinden gidip tek maçlık giriş biletinizi alın. İşte bu kadar kolay!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.