Çaldıran'lı Atlet sporcular başarıdan başarıya koşuyor

Çaldıran'lı Atlet sporcular başarıdan başarıya koşuyor

Van'ın Çaldıran ilçesinden koşu müsabakasına katılan geçler altın madalya kazandı.

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen Bölgesel Kros Ligi'nin 2. Ayağı bugün Mardin'de gerçekleştirildi.

32 ilin katılımıyla düzenlenen yarışmalarda, U14 kategorisinde yarışan Van Çaldıran ilçesinden yarışmaya katılan sporcu Ayhan Kaya birinci oldu. U18 kategorisinde yarışan Çaldıran takımı birinci olurken, Çaldıran'lı sporcu Ferhat Sağlık ise üçüncü oldu.

Ayrıca U14 kategorisinde yarışan Çaldıran yıldızlar takımı da dördüncülüğü elde etti. Böylece Çaldıran'lı sporcular 17 Aralık'ta Diyarbakır' da yapılacak olan Türkiye Kros Ligi yarı finaline katılmaya hak kazandı.

Çaldıran Belediye Başkanı Şefik ENSARİ müsabakaya katılan sporcuları tebrik etti.

caldiranli-atlet-sporcular-basaridan-basariya-kosuyor.jpgcaldiranli-atlet-sporcular-basaridan-basariya-kosuyor-001.jpgcaldiranli-atlet-sporcular-basaridan-basariya-kosuyor-002.jpgcaldiranli-atlet-sporcular-basaridan-basariya-kosuyor-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.