Çanakkale Boğazı'nda Kaza Yapan Gemi Yolcuları Tahliye Ediliyor

Çanakkale Boğazı'nda Kaza Yapan Gemi Yolcuları Tahliye Ediliyor

Çanakkale boğazında kaza yapan gemi yolcuları tahliye edilmeye başlandı . gelibolu önlerinde demirletilen geminin içinde ilk önce yolcu valizleri dışarı aktarıldı

Gelibolu önlerinde demirletilen gemide bulunan 854 yolcunun tahliyesi için, GESTAŞ A.Ş’ye ait Conkbayırı deniz otobüsü kullanılıyor. Gemiye yanaşan deniz otobüsüne, ilk olarak yolculara ait valizler yüklendi. Gemi personelince getirilen valizler, iskeleye indirildikten sonra kamyonete yüklenerek yolcuların nakledileceği otobüslere taşınıyor. Gemideki valizlerin tamamının indirilmesi için, deniz otobüsünün 3 sefer yapacağı, tüm valizlerin bitmesinin ardından ise yolcuların tahliyesine başlanacağı öğrenildi. Deniz otobüsüyle Gelibolu iskelesine getirilecek olan yolcular, burada kendilerini bekleyen otobüslere binerek karayoluyla İstanbul’a gidecekler.

GÜRKAN DÜZENLİ 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.