Cumhurbaşkanı Fethi Sekin'in ailesine taziye telefonu açtı

Cumhurbaşkanı Fethi Sekin'in ailesine taziye telefonu açtı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kahramanca İzmir Adliyesi'ne yapılan saldırıyı önleyen Şehid Fethi Sakin'in ailesine taziye telefonu açtı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'deki hain terör saldırısı sırasında kendi canını ortaya koyarak, canını hiçe sayıp hainlerle çatışarak büyük bir faciayı önleyen kahraman polis Fethi Sekin'in ailesiyle birlikte telefonda görüşme yaptı.Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan akşama doğru şehit trafik polisi Fethi Sekin'in eşi Rabia Sekin ve polis kardeşi olan Fikret Sekin'i arayarak acılı aileye telefon aracılığıyla da taziyelerini iletti. Şehit polis Seki'ye Allah'tan rahmet dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, merhumun yakınlarına da metanet ve başsağlığı dilediğinde bulundu. 

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.