Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Operasyonda Olacağız, Her Alanda Yer Alacağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Operasyonda Olacağız, Her Alanda Yer Alacağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün katıldığı bir kongrede yaptığı açıklamalar ile beraber dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Erdoğan tarafından yapılan açıklama tüm dünyanın gündeminde yer almayı da başardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı Hukuk Kongresinde yaptığı sözlü basın açıklamaları ile beraber hem sahada olunacak olduğunu hem masada olunacak olunduğunu, Musul ve Irak'a 350 kilometre sınırı olduğunu ve bundan ötürü hem Türkiye'nin korunması hem sınırların korunması adına Musul'da hem masada olunacak olduğunu hemde operasyonda yer alınacak olduğunu açıkladı.

Bundan kısa süre öncesinde ise Irak Başbakanı İbadi tarafından gerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerek Türk halkı gerek ise tüm Türkiye hakkında akla ağza gelmeyecek sözler sarf edilmiş ve Türk olsun veya olmasın Musul'a izinsiz girecek olan her bir üyenin derhal vurulacak olduğunu ifade etmişti. Gelecek haftalarda Türkiye ve Irak arasında nasıl bir adım atılacak hala daha net değil ancak bugün Adalet Bakanlığı tarafından görevlendirilen bir Türk komisyonunun Irak ile sorunları çözmek adına görevlendirildiği ve derhal Irak'a doğru yola çıktıkları açıklanmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.