Devlet Bahçeli Aradığı MHP'li Vekili Buldumu ?

Devlet Bahçeli Aradığı MHP'li Vekili Buldumu ?

MHP Lideri Devlet Bahçeli Bizden Habersiz Saraya Giden MHP 'li Vekil Kimse Bulup Hesabını Soracağız Dediği Vekili Buldumu .. İşte O Vekil ..!

Bahçeli’nin, “o ismi arıyorum, bulursam gerekeni yapacağım” dediği konuşuluyor. 

Milliyet’ten Önder Yılmaz’ın haberine göre MHP’nin önceki akşam gerçekleştirilen Başkanlık Divanı’nda Bahçeli, ilginç bir çıkış yaptı.  Bahçeli, Meclis Başkanlığı seçimine ilişkin değerlendirmesinde genel bir çerçeve çizerek MHP’nin 80 milletvekili ile fire vermeden ortak hareket etmesi gerektiğini vurguladı. Meclis Başkanlığı seçiminde de kendi adaylarını destekleyeceklerini ifade eden Bahçeli, MHP’nin adayı konusunda herhangi bir isimlendirmeye girmezken, Meclis başkanının tarafsız olması ve tüm milletvekillerinin başkanı olması gerektiğine vurgu yaptı.

Ankara Review'in haberine göre; Saray’a giderek görüşmelerde bulunan isim, Tuğrul Türkeş.

 

Bahçeli’nin Tuğrul Türkeş ile ilgili nasıl bir tasarrufta bulunacağını ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.