DHKP-C Üst Düzey Yöneticilerinden Gökhan Yıldırım Yakalandı!

DHKP-C Üst Düzey Yöneticilerinden Gökhan Yıldırım Yakalandı!

DHKP-C Üst Düzey Yöneticilerinden Gökhan Yıldırım Yakalandı.İstanbul Emniyeti İstihbarat Şube Müdürlüğü'nün aylardır izini sürdüğü Gökhan Yıldırım yakayı ele verdi.

DHKP-C Üst Düzey Yöneticilerinden Gökhan Yıldırım Yakalandı!

Gökhan Yıldırım Yakalandı.İstanbul Emniyeti İstihbarat Şube Müdürlüğü'nün aylardır izini sürdüğü Gökhan Yıldırım,İstanbul Esenyurt'ta bir otomobilin içinde sahte kimliği ile beraber yakalandı.Yıldırım'ın bir cinayet ile beraber Gazi Mahallesi'nde meydana gelen bir çok eylemi organize ettiği söyleniyor.Teröristin üstünden çıkan sahte kimlik ise Yener Aydemir adına düzenlenmiş.

Gökhan Yıldırım; 8 Şubat 2016 Gazi Mahallesi'nde darp ve araç gaspı,8 Mart 2016'da yine aynı mahallede 2 kişiye darp,Recep Hasar isimli şahsın evinin bir grup tarafından basılması ve öldürülmesi,21 Haziran'da araca saldırı düzenleme ve bir yaralama ve 27 Haziran polis aracına saldırı olaylarının organize ettiği belirtildi.

Gözaltında tutulan Yıldırım,Terörle Mücadele'de sorguya alındı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.