DİKKAT! Rize'de Yoğun  Kar Yağışı uyarısı!

DİKKAT! Rize'de Yoğun Kar Yağışı uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Çarşamba günü Rize'de kar yağışı beklendiğini açıkladı.Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Rize'de Çarşamba günü kar yağışı, Cuma günü ise karla karışık yağmur beklendiğini açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Çarşamba günü Rize'de kar yağışı beklendiğini açıkladı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Rize'de Çarşamba günü kar yağışı, Cuma günü ise karla karışık yağmur beklendiğini açıkladı.

Meteorolojiden yapılan açıklamada, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da mevcut kar örtüsü üzerinde hafta başından itibaren güney rüzgarlar ile birlikte yeni yağışların meydana gelmesi beklendiğinden yüksek kar örtüsüne sahip eğimli alanlarda çığ tehlikesi bulunduğu belirtildi.

Açıklamada, yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması uyarısında bulunuldu. (İlyas Tunç - İLKHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.