Diyanet'in, Fethullah'ın Dilinden, Fetö Raporu

Diyanet'in, Fethullah'ın Dilinden, Fetö Raporu

Ön cümleyi söyleyelim hemen: "Çok geç kalmış ama olması gereken harika bir çalışma, son 40 yılın en önemli raporu belkide..."

Fakir, defaatle yazdı ve dedik ki: "Fetö ile Siyasi mücadele önemli ama dini mücadele ondan yüz kat önemli, çünkü taban ve taraftarını dinle kandıran bir yapıdan söz ediyoruz.
Yine bir yazıda aynen şunu demişiz:
"Paralel yapı, temellerini "paralel din anlayışıyla" attı. Siyasi söylemler bu temele sirayet edemiyor/edemez. Önce din doğru anlaşılmalı, din cetveli ile o temeldeki yamukluklar tespit ve teşhir edilmelidir. Böylece atılan temelin gayri resmi, gayrı dini ve gayri meşru çürük bir temel olduğu açıkça ifşa edilmelidir. O derece ayan beyan ifşa olmalı ki, hala gönlü orada olan, gizli gizli veya sinsi sinsi din adına bağlı bulunan ve fakat vicdanında atar damar bulunanlar dahi ayan beyan görmeliler veya gösterilmelidir. "
Diyanet tam da bunu yaptı. Ön yargısız olarak bunu dinleyen her akıl ve iman sahibi Fetöye geçmişte gönül veren bile aleni bir şekildeki bu ifşaatlarla ikna olacaktır. Eğer kalbi mühürlü değilse...

Ve yine her fert bu çalışmayı sabırla sonuna kadar okumalı dinlemelidir ki Onlarla karşılaştığında sağlam delillerle anlatsın. Yeni sapkınlıklara karşı bilinçli olsun...

Diyanetin FETÖ raporunu indirmek için Tıklayın

Yorum Haber: İsmail ÇELİK

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum